Magnetoterapia - tehnici avansate de aplicare a forţelor magnetice

   Magnetoterapia este atât una dintre cele mai vechi forme de tratament medical, cât şi una dintre cele mai noi. Suntem abia la începuturile explorării acestei remarcabile modalităţi de vindecare, dar rezultatele sunt deja impresionante.
   Deşi pare incredibil că ceva atât de simplu ca un magnet ar putea alina în câteva minute, sau ore, o durere de cap, de gât sau o altă durere, totuşi, deseori, chiar aşa se întâmplă. Probabil că unii aţi încercat să folosiţi tratamentele cu magneţi în caz de boală, sau chiar şi dacă eraţi sănătoşi. Este posibil ca 4 din 5 dureri obişnuite şi diferite boli comune să fie vindecate prin magnetoterapie. Puţine metode ale medicinii convenţionale occidentale dau rezultate atât de bune!
   Magnetoterapia poate ajuta corpul să vindece gâtul înţepenit, migrenele, crampele premenstruale, durerile de spate şi aproximativ alte peste 30 de boli comune şi boli grave. Pentru a putea practica terapia de unul singur, acasă, trebuie să cunoşti câteva principii de bază, iar pentru stări mai grave trebuie să ştii cum să pui un diagnostic şi să faci un tratament magnetic complet al tuturor glandelor şi organelor (Vezi Capitolul 4).
   Deşi tratamentele magnetice par să facă minuni, ele nu pot vindeca totul, nu sunt un remediu minune. Ele funcţionează mai mult ca impulsul de pornire al unei maşini. Dacă are combustibil (adică nutriţie corespunzătoare) şi un sistem bun de tracţiune (adică exerciţiu potrivit), maşina va porni şi va continua să meargă.
   Unul dintre modurile prin care forţele magnetice interacţionează cu corpul este prin alternarea orientării spinului unor protoni, particulele minuscule care alcătuiesc nucleul atomilor. Probabil că acesta este motivul pentru care magneţii sunt eficienţi într-o mai largă varietate de boli decât multe dintre chimicalele sau medicamentele care dau rezultate doar la nivel macromolecular, pentru a modifica sau a ataca bacterii sau viruşi specifici, sau pentru a modifica un dezechilibru chimic particular.
   Prin stimularea structurii biochimice a organismului, forţele magnetice ajută corpul să se vindece singur, pe cale naturală.
   Descoperiţi efectele pozitive ale magnetismului aplicat pentru îmbunătăţirea şi întreţinerea stării de sănătate a întregii fiinţe.
   • Ce boli pot fi tratate cu magneţi?
   • Cum reuşesc magneţii să vindece?
   • Ce polaritate ar trebi să folosim şi pentru ce boală?
   • Care e modul corect de a folosi magneţii?
   • Cât timp ar trebui menţinuţi magneţii pe corp?
   • Care sunt ultimele produse magnetice ce pot fi folosite?
   • Care este natura fundamentală a magnetismului?

data apariției:
Ianuarie 2006
editura:
traducător:
Alina Pârvu
ISBN:
973-87022-2-4
număr pagini:
240
format:
13x20
greutate:
0.28 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!