caută
colecții
colecții

Mai vast decât cerul, mai profund decât infinitul - ceea ce ești înainte de a deveni

Mai vast decât cerul, mai profund decât infinitul - ceea ce ești înainte de a deveni

    Cum ar fi dacă ceea ce crezi tu că ești – corpul tău, mintea ta, emoțiile tale, condiționările tale – nu sunt de fapt ceea ce ești? Cum ar fi dacă acestea compun un autoportret modelat de o falsă identificare, de obiceiuri și presupuneri?
    Cu Mai vast decât cerul, mai profund decât infinitul, Mooji ne inspiră și ne îndeamnă să descoperim natura noastră reală ca și conștiință pură. Cu ajutorul exercițiilor simple de introspecție, împărtășind înțelegeri profunde, cu învățături pline de înțelepciune dar și prin parabole, Mooji ne ghidează direct către Adevăr, abordând
în același timp cele mai frecvente probleme care apar în viața cotidiană. Mooji ne îndrumă către parfumul natural al ființei noastre esențiale, către acea iubire, către acea libertate atemporală și nemărginită.
    În întâlnirile sale cu căutători din întreaga lume, acest înțelept plin de har a deschis ochii a mii de ființe prin abilitatea sa rară de a lumina calea către indescriptibil cu claritate, umor și o iubire rar întâlnită.

    „Să îl citești pe Mooji este o experiență intimă și dulce. Nectarul revelației supreme îmbibă cuvintele sale atât de direct și profund. Recomand această carte cu entuziasm!” - GANGAJI, autor a Diamond in Your Pocket, Freedom and Resolve, Hidden Treasure și a altor cărți.

    „Mooji face posibilă realizarea celui mai înalt potențial al ființei umane. Maestrul pășește alături de noi – cu iubire, neîncetat, indicând iar și iar către ceea ce este evident, dar și atât de evident trecut cu vederea – Adevărul a ceea ce suntem.” - LAKSHMI PAICE, discipol direct al lui Mooji

    „Scrisă în tradiția non-duală a lui Papaji, Mooji exprimă Adevărul absolut cu claritate și simplitate, pentru toți căutătorii autentici.” - ELI JAXON-BEAR, autor a Wake Up and Roar, Sudden Awakening și From Fixation to Freedom

citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Martie 2021
editura:
colecția:
traducător:
Nirmal
titlu original:
Vaster Than Sky, Greater Than Space
format:
13x20
0 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți de Mooji
alte cărți din același domeniu