Minienciclopedia făpturilor extraterestre

   Până nu cu mult timp in urmă, fenomenul OZN a fost privit cu suspiciune şi neînciedere de marca majoritate a populaţiei, orice referire la acesta fiind considerată, implcit de mass-media, fie rezultatul unor iluzii optice, fie pur şi simplu subiectul unor povestiri ştiinţifico-fantastice. Odată cu "explozia" internetului însă, ştirile despre OZN-uri şi despre fiinţele extraterestre au început să devină tot mat întâlnite. Oameni de ştiinţă autentici, cum ar fi de exemplu Frank Drake, au admis şi chiar au demonstrat matematic că probabilitatea ca noi să fim singuri in Univers este practic nulă.
   Şi totuşi, atunci unde sunt aceste fiinţe extraterestre? Cun este posibil ca nicioaltă civilizaţie, dintre atâtea care pot exista in întregul Univers, să nu ne fi descoperit până acum? Iar dacă ne-a descoperit, de ce nu ni se arată? Aceste întrebări sunt legitime, însă răspunsurile care ni se oferă în momentul de faţă nu reflectă neapărat realitatea, fiind în mare parte incomplete sau chiar false. În ciuda numeroaselor proiecte de descoperire a unor civilizaţii extraterestre, ce au fost organizate de-a lungul timpului de marile puteri ale lumii, există numeroase dovezi care atesta faptul că omenirea a fost descoperită - chiar cu mult timp în urmă - de unele civilizaţii extraterestre extrem de avansate, iar numărul acestora nu este deloc mic aşa cum am putea crede. Care suntt aceste civilizaţii şi ce urmăresc ele, iată o temă incitantă cate constituie subiectul lucrării de faţă.
   Sperăm, în mod sincer, că acest studiu va aduce o piesă în plus în puzzle-ul pe care extraterestrii îl construiesc cu răbdare de foarte mult timp, urmărind să creeze condiţiile necesare pentru ca omenirea să-i poată întâlni.
   Nimeni nu poate preciza momentul în care va avea loc această mare întâlnire, dar cu siguranţă ea se va produce atunci când omenirea va fi pregătită si îşi va dori aceasta cu adevărat.

data apariției:
Octombrie 2014
editura:
ISBN:
978-606-93780-0-7
număr pagini:
368
format:
13x20
greutate:
0.355 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți din același domeniu