caută

Rudolf Steiner şi întemeierea Noilor Misterii

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Rudolf Steiner şi întemeierea Noilor Misterii

   "Cea mai puternică trăire pe care am avut-o în timpul lucrului la biografia lui Rudolf Steiner a fost aceea că eu simţeam în măsură mereu crescândă apropierea lui spirituală - o simţire care s-a transformat, treptat, în certitudine nemijlocită a prezenţei sale spirituale. Prin urmare, eu pot să depun mărturie din propria mea experienţă interioară că cea mai directă cale spre individualitatea spirituală a lui Rudolf Steiner trece prin înţelegerea reală a celei mai importante acţiuni a lui pe Pământ - fondarea Noilor Misterii creştine la Congresul de Crăciun 1923/24. Iar ţelurile Mişcării antroposofice
nu pot fi realizate în lume fără ca să aducem la viaţă în noi conţinutul spiritual al acestor misterii. Aşa cum adevărata cale spre Christos nu este posibilă fără o cunoaştere a acţiunii sale centrale pe Pământ - Misteriul de pe Golgotha, tot astfel, fără ca noi să ne unim cu forţele acestuia, nu pot fi atinse ultimele ţeluri ale evoluţiei omenirii pe Pământ.
   Astfel, din munca desfăşurată pe parcursul multor ani la această temă, am dobândit convingerea fermă că Rudolf Steiner vrea acum, exact la fel cum a vrut şi atunci, ca antroposofii să se străduiască spre o profundă înţelegere a Congresului de Crăciun, care le deschide posibilitatea de a fi adevăraţi purtători ai impulsului Noilor Misterii. In acestea se poate continua acţiunea comună a lui Rudolf Steiner cu elevii săi, aici pe Pământ şi, de asemenea, după moarte, în lumea spirituală. în acest sens, toate cărţile pe care le-am scris de atunci despre Congresul de Crăciun au numai un singur ţel: de a ajuta antroposofii să aprofundeze legătura lor interioară cu evenimentul central din viaţa omenirii în epoca actuală şi, prin aceasta, să găsească ei înşişi calea spre Rudolf Steiner. (Sergej O. Prokofieff)
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Februarie 2011
colecția:
traducător:
Delia Popescu; Agenor Crişan
titlu original:
Rudolf Steiner und die Grundlegung der neuen Mysterien
ISBN:
978-606-8162-77-5
număr pagini:
608
format:
13x20
greutate:
0.417 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți de Sergej O. Prokofieff
alte cărți din același domeniu