Să învingem autismul - metoda revoluţionară care a ajutat familii din întreaga lume

   În Să învingem autismul autorul prezintă principiile revoluţionare aflate la baza programului care i-a ajutat pe el şi pe câteva mii de familii cu nevoi speciale. După cum arată Raun Kaufman, adesea, autismul este greşit înţeles ca o tulburare comportamentală când, de fapt, este o tulburare social-relaţională. El explică, din proprie experienţă, ce înseamnă să fii autist şi în ce fel Programul Son-Rise dă rezultate.
   Un ghid detaliat cu strategii clare şi practice, pe care cititorii le pot aplica imediat – în unele cazuri, părinţii observă schimbări la copiii lor în numai o zi – Să învingem autismul dă o şansă acestor copii să sfideze prognozele iniţiale pesimiste. Citind această carte, părinţii şi educatorii învaţă să le faciliteze copiilor crearea unor relaţii pline de semnificaţie şi afecţiune, să-i ajute să-şi extindă aria de comunicare şi să participe cu succes la cele ce se întâmplă în lume.
   O lucrare importantă în care se împletesc ştiinţa, progresul şi speranţa, Să învingem autismul prezintă ideile valoroase şi aplicaţiile practice care au schimbat deja vieţile a mii de familii din lumea întreagă.

data apariției:
Ianuarie 2016
editura:
colecția:
traducător:
Ancuța Ianc
titlu original:
Inheritance: Autism Breakthrough. The Groundbreaking Method That Has Helped Families All Over the World
ISBN:
978-606-789-019-8
număr pagini:
416
format:
13x20
greutate:
0.295 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți din același domeniu