caută

Sufletul neamului românesc - vol. 2 - Dacia Felix, Augusta, Terra Mater sau Pământul Făgăduinţei

Sufletul neamului românesc - vol. 2 - Dacia Felix, Augusta, Terra Mater sau Pământul Făgăduinţei

   Strămoşii noştrii geto-daci au fost numiţi - de către părintele istoriei, învăţatul Herodot - "cei mai viteji şi mai drepţi dintre traci". însuşi împăratul Traian numeşte Dacia după cucerirea acesteia - "Dacia Felix" sau "Ţinutul Fericiţilor" ceea ce ne reaminteşte de faptul că Dacia, ţinutul străbunilor noştrii, mai era numită şi "Ţara Zeilor"- sau "Ţara înţelepţilor". Un întreg neam nu poate fi cu adevărat fericit dacă nu este înnobilat de o înţelepciune nativă, o înţelepciune ancestrală pe care ne-o revelează Sufletul acestui neam românesc.
   În această carte aflăm secretele nemuritorilor daci pe
care au încercat să le ascundă forţele oculte întunecate timp de aproape 2000 de ani, pentru a marginaliza lungul şir al martirilor neamului şi pentru a nu fi cunoscută misiunea spirituală a acestui popor sfânt. Întreaga istorie a românilor vorbeşte însă despre condiţia de geniu a Sufletului acestui neam omenesc.
   Identificarea cu esenţa înţelepciunii Kogayonului - a revelării Sinelui Suprem Nemuritor, Atman în propia fiinţă, este cea care ne-a permis să ne păstrăm până în ziua de astăzi identitatea naţională. Aceasta este condiţia de geniu a naţiei române.
   Au existat un Eminescu, un Densuşianu, un Brâncuşi, un Eliade, precum şi mulţi alţii, care au fost plenar conştienţi de imensul potenţial regenerator-spiritual care se află ascuns ca o taină a nemuririi noastre, chiar în comuniunea profundă cu Sufletul Neamului şi cu înţelepciunea eliberatoare pe care au manifestat-o strămoşii noştrii geto-daci.
   A venit timpul să ne reamintim că în ţara noastră se află Axis Mundi sau Axa Spirituală a Lumii. A venit timpul să redescoperim Centrul înţelepciunii Planetare care izvorăşte din Kogayonul Sfânt sau Muntele Sacru al moşilor şi strămoşilor noştrii pelasgi.
   Cine a fost Zalmoxis, Mântuitorul unui întreg neam geto-dac, CINE SUNTEM NOI cu adevărat şi cum de România mai este numită şi "Grădina Maicii Domnului" vom afla mergând pe firul înţelepciunii - Firul Ariadnei - până la rădăcinile spirituale care hrănesc Sufletul acestui neam românesc.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Martie 2012
editura:
ISBN:
973-
număr pagini:
240
format:
13.5x20.5
greutate:
0.31 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)