Tratamente naturiste cu tincturi din arbori şi arbuşti

    În general, se ştie că plantele medicinale sunt reprezentate de diferite ierburi şi sunt folosite ca atare pentru decoct sau infuzie. Pe lângă plantele ierboase, în natură sunt plantele lemnoase: arbori şi arbuşti care conţin principii active de mare importanţă farmacologică. Principiile active din fitocomplexul acestora sunt extrase în casă şi folosite la nevoie pentru tratarea anumitor boli de care suferă omul.
    Cunoştinţele din această carte sprijină bolnavul în a-şi pregăti tratamentul indicând specia de plantă, recoltarea ţesuturilor şi folosirea lor proaspete, pentru extragerea principiilor active, precum şi modul cum se practică tratamentul.
    Conţinutul acestei cărţi este continuarea tratamentului cu plante ierboase prezentate în volumul "Leacuri pentru sănătate, 7227 reţete cu plante pentru sănătate".
    Trebuie ştiut că toate plantele sunt utile omului. Arborii şi arbuştii deţin în structura lor principii active importante care cunoscute şi folosite de om pot înlătura starea de boală şi vindecă.


data apariției:
Aprilie 2018
editura:
ISBN:
978-606-8825-03-8
număr pagini:
520
format:
16.5x23
greutate:
0.83 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți din același domeniu