Vindecarea fără efort - află 9 secrete simple care te vor ajuta să fii mai sănătos, mai suplu şi să te simţi mai bineVindecarea fără efort - află 9 secrete simple care te vor ajuta să fii mai sănătos, mai suplu şi să te simţi mai bine

    Este nevoie să-i spui piciorului să se vindece în urma unei julituri? Plămânilor, să respire? Corpului, că îţi este foame? Nu. Corpul tău face lucrurile astea automat, fără efort. Ţi-ai câştigat prin naştere dreptul la o viaţă sănătoasă. În Vindecarea fără efort, dr. Joseph Mercola, susţinător al medicinei naturiste şi autor de bestseller, dezvăluie 9 secrete simple care te vor ajuta să fii mai sănătos, mai suplu şi să te simţi mai bine. Vei obţine rezultate uluitoare dacă vei aplica paşi simpli, cum ar fi:
    • Aruncă gheaţă în paharul tău cu apă pentru a o face mai "structurată";
    • Sari peste micul dejun, care ar putea să te îngraşe;
    • Evită anumite tipuri de carne şi de peşte, dar mănâncă unt;
    • Mănâncă varză murată (şi alte alimente fermentate) pentru a-ţi îmbunătăţi sistemul imunitar şi dispoziţia psihică;
    • Mergi desculţ în natură ca să-ţi diminuezi inflamaţia din întreg organismul (şi pentru că vei avea o senzaţie minunată);
    • Râzi cât mai mult şi cât mai des, pentru că o porţie zdravănă de râs face la fel de bine vaselor tale de sânge ca un sfert de oră de exerciţii fizice.
    Vindecarea fără efort este sinteza zecilor de ani de experienţă ai doctorului Mercola si a cunoştinţelor medicale de vârf.


data apariției:
Noiembrie 2017
editura:
colecția:
traducător:
Constantin Dumitru-Palcus
titlu original:
EFFORTLESS HEALING: 9 Simple Ways to Sidestep Illness, Shed Excess Weight, and Help Your Body Fix Itself
ISBN:
978-606-789-097-6
număr pagini:
368
format:
13x20
greutate:
0.265 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de Joseph Mercola
alte cărți din același domeniu