colecții
colecții

Zahărul, mai periculos decât cocaina? - mărturii, anchete şi sfaturi practice pentru o alimentaţie mai sănătoasă. Renunţând la zahăr, te poţi vindeca!

Zahărul, mai periculos decât cocaina? - mărturii, anchete şi sfaturi practice pentru o alimentaţie mai sănătoasă. Renunţând la zahăr, te poţi vindeca!

Daniele Gerkens
data apariției:
Ianuarie 2016
editura:
traducător:
Cristina Livia Vasilescu
ISBN:
978-606-8560-53-3
număr pagini:
416
format:
13x20
greutate:
0.355 kg
343 vizualizări
ADAUGĂ LA FAVORITE
3700 lei
/
3900 lei
Adaugă în coș
ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
3700 lei
/
3900 lei
Adaugă în coș
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
ne poți contacta și la: 0722.298.137 / 0754.025.588 | comenzi@eusunt.ro (luni - vineri: 9:00 - 18:00)
343 vizualizări

Livrare prin
Poșta Română

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

14.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

   Danièle Gerkens, jurnalistă franceză la revista Elle, a renunţat la zahăr timp de un an. Consecinţa a fost că a scăpat de alergii, sinuzită, riduri, balonare, celulită şi şase kilograme. Fără niciun tratament!
   Totul a început atunci când autoarea a publicat un articol în ediţia franceză a revistei Elle despre pericolele consumului de zahăr, articol bazat pe descoperirile cercetătorilor de la Universitatea din Bordeaux, care demonstraseră că zahărul creează o dependenţă de două ori mai puternică decât cocaina. Reacţiile virulente ale reprezentanţilor industriei agroalimentare au determinat-o să studieze îndeaproape problema consumului de zahăr, a consecinţelor absorbţiei sale de către organismul uman şi a dependenţei pe care o creează, a folosirii lui în toate produsele alimentare industriale, a dezinformării masive a publicului şi a manipulării studiilor de către lobby-urile din branşă. Nu sunt lăsaţi deoparte nici înlocuitorii chimici, cu precădere aspartamul.
   Lună de lună, cartea descrie reacţiile sale la regimul fără zahăr, de la dificultăţile începutului până la beneficiile care se resimt rapid:
   - după 3 săptămâni: diminuarea oboselii şi creşterea energiei;
   - după 5-6 săptămâni: un ten mai luminos, o piele mai sănătoasă, riduri estompate şi o digestie mult mai bună;
   - după 3-4 luni: pierdere în greutate fără niciun efort, cu precădere în zona abdominală, unde depozitele de grăsime sunt cele mai periculoase pentru sistemul cardiovascular;
   - după 6 luni: dispariţia aproape totală a afecţiunilor inflamatorii acutizate – sinuzită sau alergie la polen.
   O carte bogat documentată: studii ştiinţifice, interviuri cu psihologi şi cu cei mai buni medici specialişti din Franţa, cursuri de nutriţie, decriptarea marketingului industriei agroalimentare, informaţii şoc despre vasalitatea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, totul presărat cu trăirile autoarei şi cu sfaturi practice care ne arată că şi noi ne putem vindeca la fel de uşor.
   Danièle Gerkens, jurnalistă franceză la revista Elle, a renunţat la zahăr timp de un an. Consecinţa a fost că a scăpat de alergii, sinuzită, riduri, balonare, celulită şi şase kilograme. Fără niciun tratament!
   Totul a început atunci când autoarea a publicat un articol în ediţia franceză a revistei Elle despre pericolele consumului de zahăr, articol bazat pe descoperirile cercetătorilor de la Universitatea din Bordeaux, care demonstraseră că zahărul creează o dependenţă de două ori mai puternică decât cocaina. Reacţiile virulente ale reprezentanţilor industriei agroalimentare au determinat-o să studieze îndeaproape problema consumului de
zahăr, a consecinţelor absorbţiei sale de către organismul uman şi a dependenţei pe care o creează, a folosirii lui în toate produsele alimentare industriale, a dezinformării masive a publicului şi a manipulării studiilor de către lobby-urile din branşă. Nu sunt lăsaţi deoparte nici înlocuitorii chimici, cu precădere aspartamul.
   Lună de lună, cartea descrie reacţiile sale la regimul fără zahăr, de la dificultăţile începutului până la beneficiile care se resimt rapid:
   - după 3 săptămâni: diminuarea oboselii şi creşterea energiei;
   - după 5-6 săptămâni: un ten mai luminos, o piele mai sănătoasă, riduri estompate şi o digestie mult mai bună;
   - după 3-4 luni: pierdere în greutate fără niciun efort, cu precădere în zona abdominală, unde depozitele de grăsime sunt cele mai periculoase pentru sistemul cardiovascular;
   - după 6 luni: dispariţia aproape totală a afecţiunilor inflamatorii acutizate – sinuzită sau alergie la polen.
   O carte bogat documentată: studii ştiinţifice, interviuri cu psihologi şi cu cei mai buni medici specialişti din Franţa, cursuri de nutriţie, decriptarea marketingului industriei agroalimentare, informaţii şoc despre vasalitatea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, totul presărat cu trăirile autoarei şi cu sfaturi practice care ne arată că şi noi ne putem vindeca la fel de uşor.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
INFORMAȚII CARTE
data apariției:
Ianuarie 2016
editura:
Philobia
traducător:
Cristina Livia Vasilescu
ISBN:
978-606-8560-53-3
număr pagini:
416
format:
13x20
greutate:
0.355 kg
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)