Astrosex - astrologul dezvăluie compatibilităţile sexuale

   O ştiu cu lacrima rămasă etern în colţul ochiului sufletului ei, lacrimă a neputinţei de a fi ajutat mai mult, a neputinţei de a fi făcut mai mult...!
   Cartea la care ne invită acum este o alta mână a prietenului, ce se întinde de peste veacuri parcă, pentru a reconstrui propriul tâu adevăr, în măsura în care îţi deschizi urechea sufletului către universul ce eşti. Dacă este ceva care să frapeze în această lectură, atunci este simplitatea prin care fraza te poartă într-un univers, de cele mai multe ori doar tangentat, dar cu siguranţă mult dorit: universul astrologie. Acesta îţi devine din prima frază simplu şi familiar de abordat, ca şi cum mereu ai fi aparţinut acestui gen de informaţie.
   O simplitate ce uimeşte te poartă apoi către descifrarea poziţiei tale în propria lume, dictată de toate relaţiile, de toate interacţionârile tale. Şi chiar fără să bagi de seamă, descoperi că înţelegi, din simplele fraze, ceea ce nu intuiai a fi cauza reuşitelor. In ce priveşte nereuşitele tale...
   Asta oare doar de dragul de a descoperi? Cu siguranţă că, făcând paşii propuşi de autoare, descoperi acele reale soluţii, particulare, unice, care te-au frământat deja mult prea mult ca să fi avut puterea de a le descoperi fără acest punct de sprijin. Cât pentru astrologi, ei vor descoperi prin lectură abordări noi, de un curaj specific. Fineţea pătrunderii în universul psihologic poate face invidios un psiholog, care ar avea multe de descoperit lecturând aceste o sută de pagini, din care debordează dragostea de oameni, cuminţenia unui suflet, claritatea unei minţi!

data apariției:
Ianuarie 2007
editura:
ISBN:
973-87159-0-3
număr pagini:
104
format:
14.5x20.5
0 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți din același domeniu