Călătoria - un ghid excepţional pentru vindecarea vieţii tale şi pentru eliberarea ta

   În anul 1992, Brandon Bays a fost diagnosticată cu o tumoare de mărimea unei mingi de baschet, care a determinat-o să înceapă o călătorie absolut remarcabilă, ce a condus-o către revelarea propriului suflet, către eliberare şi către vindecare. Şase săptămâni si jumătate mai tarziu, ecografele au declarat-o pe Brandon perfect sănătoasă - fără medicamente şi fără vreo operaţie chirurgicală.
   Procesul de autovindecare prin care a trecut Brandon a fost de o originalitate absolută, permiţându-le apoi altor mii de oameni să se elibereze de blocajele lor fizice şi emoţionale. În cartea de faţă, Brandon ne împărtăşeşte tehnicile sale unice, profund transformatoare.
   CĂLĂTORIA ne permite să ajungem direct la cauza ultimă a problemelor cu care ne-am înfruntat vreme îndelungată, după care ne oferă instrumentele de care avem nevoie pentru a ne rezolva definitiv aceste probleme. Aceste tehnici incredibil de puternice conduc la rezultate uluitor de profunde şi de durabile. Durerile cronice pur şi simplu dispar. La fel şi anxietatea, depresia şi blocajele sexuale, mânia, durerea şi lipsa preţuirii de sine, dependentele şi bolile de rice fel. Prin tehnicile sale descrise într-un limbaj uşor de înţeles, fără termeni de specialitate, cartea CĂLĂTORIA îţi permite să:
   - Scapi de blocaje fizice şi emoţionale care te-au marcat ani la rând;
   - Îţi revelezi geniul interior;
   - Îţi trăieşti viaţa ca pe o expresie a potenţialului tău suprem;
   - Experimentezi fericirea nemărginită din interiorul tău;
   - Devii cu adevărat liber.


data apariției:
Iunie 2018
traducător:
Cristian Hanu
ISBN:
978-606-94160-2-0
număr pagini:
280
format:
14x20.5
greutate:
0.335 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți din același domeniu