caută
colecții
colecții

Ghid homeopatic pentru familie - îngrijeşte-ţi sănătatea şi echilibrul în viaţă în mod autonom cu ajutorul ghidului de faţă!

Ghid homeopatic pentru familie - îngrijeşte-ţi sănătatea şi echilibrul în viaţă în mod autonom cu ajutorul ghidului de faţă!

   Lucrarea de faţă se supune preceptelor eticii contemporane, conform căreia pacientul este responsabil de sănătatea sa. Niciun medic nu poate să înţeleagă mai bine decât pacientul, "din interior", nuanţele durerii de cap sau repercusiunile pe care diverse alte simptome fizice le au asupra stării lui psihice. Iată de ce pacientul poate încerca, fără niciun risc, medicamentele homeopatice în micile suferinţe ale vieţii cotidiene. Totuşi, medicul trebuie să decidă care este modalitatea cea mai adecvată de a trata boala declarată, boala cronică sau repetitivă, simptomul în raporturile sale cu ştiinţa medicală. Pentru că el este
acela care stăpâneşte de fapt cunoaşterea medicamentelor de uz homeopatic, a modului lor de acţiune şi reacţie şi a regulilor de prescripţie a acestora.
   Conjugarea ambelor competenţe nu se poate realiza decât în cadrul unei consultaţii. Dorinţa mea este ca, dincolo de rezultatele pe care le poate aduce, cartea de faţă să-i ajute pe cititori să se pregătească mai bine pentru întâlnirea cu medicul lor şi să înceapă cu el un dialog bazat pe sinceritate şi încredere.
   Homeopatia, a cărei eficacitate este recunoscută de cei care o utilizează, pacienţi sau medici, este lipsită de efecte secundare.
   Pentru a vă permite s-o cunoaşteţi şi s-o utilizaţi cât mai bine, această lucrare, care a fost actualizată în întregime, vă propune:
   • să consultaţi după dorinţă lista completă, în ordine alfabetică, a diferitelor maladii şi a principalelor medicamente care pot avea legătură cu viaţa de familie;
   • să descoperiţi principalele teorii ale homeopatiei şi maladiile pe care le vindecă sau le uşurează;
   • să pregătiţi o consultaţie, să începeţi un dialog confidenţial cu medicul şi să-i înţelegeţi reţeta;
   • să recurgeţi la automedicaţie pentru problemele mici ale vieţii de zi cu zi - somn, guturai, durere de cap etc. -, precum şi pentru toate patologiile caracterizate ca "rău al secolului", cum ar fi stresul, durerea de spate, oboseala, depresia şi altele;
   • să stabiliţi, cu ajutorul unui test aprofundat, profilul homeopatic propriu sau pe cel al membrilor familiei.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Mai 2012
editura:
colecția:
traducător:
Marie-Jeanne Vasiloiu
titlu original:
Guide familial de l’homéopathie
ISBN:
978-606-92805-8-4
număr pagini:
576
format:
13x20
greutate:
0.445 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu