Indicativ "Poarta stelară" - dosarele (im)posibilului de lângă noi

    Fiecare om care se naşte pe Pământ este parte a unei conştiinţe superioare sau este un spirit nou-apărut, trimis la şcoală pentru a învăţa. Pământul este o şcoală primară care funcţionează după anumite principii, din perspectiva învăţămintelor de însuşit.
    Am explicat cu altă ocazie principiile ordinii în haos. Pentru moment subliniem doar faptul că Pământul reprezintă şcoala în care majoritatea spiritelor sunt trimise să evolueze, ele neconştientizând cine sunt.
    Este un experiment în care te naşti înzestrat cu anumite caracteristici, dar nu-ţi aduci aminte absolut nimic din ceea ce eşti, de fapt. Poţi doar simţi în suflet dacă este corect sau greşit felul în care procedezi, apoi, pe măsură ce îmbătrâneşti, experimentând şi învăţând, ţi se vor dezarhiva din conştiinţă informaţiile care-ţi vor confirma concluziile la care ai ajuns cu ajutorul experienţelor tale de viată.
    În conştiinţă sunt arhivate legile Universului şi regulile de comportament pe care ai ocazia să le verifici, experimentându-le pe propria-ţi piele.
    Acest proces cu dublă verificare, prin experienţele proprii, învăţătură, educaţie plus revizuirea cu arhiva legilor universale aflată în conştiinţa ta, te va obişnui să deprinzi un grad sporit de asimilare a învăţămintelor universale. Este un proces de învăţare şi de adăugare de cunoaştere pe care noi îl numim însuşire prin aprobare.
    Acest proces este obligatoriu în dezvoltarea unui spirit deoarece, exact ca un copil, el nu vă asculta decât după ce va testa ceea ce i s-a spus şi abia după aceea va ajunge singur la concluzia că de fapt este recomandabil să preia învăţăminte alternative verificate de înaintaşi.
    În urma procesului de însuşire cu dublă verificare, prin experimentarea validată cu conştiinţa, rezultă cizelarea unui spirit, respectiv deprinderea învăţămintelor de bază, primare, pe care el va trebui să şi le însuşească.
    În acest fel simplu, avem ocazia să vă creştem ca pe nişte entităţi care, atunci când pleacă de pe Pământ, îl părăsesc cu o experienţă vitală pentru dezvoltarea lor ulterioară.
    Aşadar, marea masă a celor aflaţi pe planetă o putem împărţi în: spirite noi şi spirite desprinse din conştiinţe evoluate. Ambele categorii au aceleaşi şanse să se cizeleze şi să se desăvârşească în timpul existenţei lor temporare, trăindu-şi viaţa pe Pământ.


data apariției:
Septembrie 2021
editura:
ISBN:
978-606-9010-14-3
număr pagini:
368
format:
13x20
greutate:
0.385 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de Emil Străinu
alte cărți din același domeniu