caută
colecții
colecții

Iniţiere în reiki

Iniţiere în reiki

   Tehnicile Reiki permit atingerea unui echilibru interior al spiritului şi al trupului, precum şi o comunicare absolută cu toate elementele mediului în care trăim. Canalizarea energiei reprezintă, conform tradiţiei Reiki, modalitatea optimă de vindecare a bolilor fizice şi spirituale cu care adesea ne confruntăm. Manualul vă oferă elemente de bază ale înţelegerii principiilor Reiki şi ţine cont de varietatea scopurilor pentru care doriţi să le aplicaţi. De la fondatorul acestei tradiţii, Mikao Usui, şi pană la diversitatea practicilor pe care le cunoaşte astăzi, Reiki se impune ca un mod ideal de a ne înţelege
şi de a ne îmbunătăţi existenţa.
   "Principiile Reiki sunt deosebit de importante. Dacă acordajul deschide uşa, principiile atrag tot ceea ce este mai bun ca să intre pe această uşă. Principiile Reiki stau de pază la uşa minţii şi la uşa sufletului şi au grijă ca aici să nu intre decât ce este bun. Mikao Uşui a cercetat toate scrierile împăraţilor de demult pentru a găsi această similaritate care a format Principiile Reiki. Dacă vrei, ele sunt Legea Atracţiei la noi, practicanţii Reiki. Văd că fenomenul acesta se răspândeşte la voi în ţară şi în Europa în general. în Japonia principiile sunt de ajuns. Evident, aceasta dacă sunt rostite cu mâinile în Gassho, dimineaţa şi seara, aşa cum ne-a instructat Usui Sensei." (Risvan Vlad Rusu)
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Aprilie 2011
editura:
ISBN:
978-606-8180-03-8
număr pagini:
200
format:
13x20
greutate:
0.21 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu