caută
edituri
edituri
colecții
colecții

Prizonieri în propria minte şi eliberarea din ea

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Prizonieri în propria minte şi eliberarea din ea

   Prizonieri în propria minte şi eliberarea din ea ne arată că deseori ne complăcem în mrejele gândurilor, obsesiilor şi temeri lor stabilizate de-a lungul anilor în fiinţa noastră - de acasă, de la serviciu, din cercul de prieteni. Locul lor este mintea, credem noi, un creuzet complicat şi delicat unde nu se prea poale interveni.
   Dar ce este mintea şi cât este aceasta de neschimbătoare? Cum procedăm în situaţii critice, de criză şi de disconfort, când pare că toate cărările s-au epuizai? Iată doar câteva întrebări, multe altele sunt în carte, de
la care a pornit demersul autoarei.
   Mesajul dnei Steluţa Todea este că stă în puterea noastră a fiecăruia să ne ameliorăm destinul, să depăşim momentele dificile, încercările vieţii, chiar stările de boală. Depinde numai de noi!
   Cartea de fată este o pledoarie fierbinte, foarte prietenoasă, pentru cunoaşterea eului prin autoeducare şi autocontrol. Autoarea parcă stă de vorbă cu fiecare dintre cititori, se află în faţa lor, le vorbeşte direct, îi îndeamnă. îi sfătuieşte, le împărtăşeşte din propria experienţă de viaţă şi le insuflă încredere în forţele interioare pe care le deţin.
   Să nu ne lăsam pradă deziluziilor şi întâmplărilor nefericite: să nu ne lăsăm fiinţa noastră să fie măcinată de orgolii, obsesii şi obiceiuri nimicitoare; să ne descoperim puterea şi strălucirea minţii şi să nu ne lăsăm cuprinşi de ocolişurile şi întunecimile ei: să fim cu încredere şi credinţă descoperitorii Eului din adâncul fiinţei noastre, ca să-l putem integra în liniştea şi curăţenia Marelui Univers. Iată care poate fi binefacerea unei lecturi, a rândurilor din această carte.
   Sinele câştigat este fie Muntele pe care l-am cucerit, care ne oferă nemărginirea, umplându-ne fiinţa de înţelegerea şi forţa pe care le-am dobândit pas cu pas urcându-l, învingându-i orice împotrivire; fie este Adâncul vulcanic care s-a liniştit, după clocotirea in culori şi forme asemenea începutului. Iată. tocmai le-am descoperit mirifice, explorăndu-le cu îndrăzneală şi încredere, atât de aproape şi atât de binefăcătoaare.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Iunie 2014
editura:
ISBN:
978-606-690-112-3
număr pagini:
160
format:
14.5x20.5
greutate:
0.22 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți de Steluţa Todea Sr.
alte cărți din același domeniu