Reiki pentru începători - caiet de seminar

    Am gândit Caietul de seminarii pentru începători ca pe o unealtă necesară celor care sunt la început de drum şi care au foarte puţine cunoştinţe despre corpuri şi structuri energetice. Este o culegere de informaţii şi exerciţii pe care le am adunat de a lungul anilor şi pe care le folosesc în scop personal, dar le ofer şi celor care vin să înveţe de la mine.
    „După părerea mea, Reiki este o abilitate cu care ne naştem. De ce spun asta? Deoarece Reiki este, înainte de toate, o metodă de terapie cu ajutorul palmelor. Ce se întâmplă? Vibraţia din palme este întotdeauna mai intensă decât în restul corpului. Ca urmare, atunci când atingem cu palma o zonă dureroasă, apare o senzaţie de amorţire, de anesteziere, de liniştire sau reducere a durerii. [...]
    Mâinile noastre au o emisie puternică prin chakrele secundare din palmă, datorită căreia noi, toţi, avem capacităţi de vindecare, iar unele persoane, prin exerciţiu, ajung să realizeze lucruri spectaculoase.
    Reiki nu este nici miracol, nici păcat, ci o abilitate normală, naturală, pe care o activăm prin acordaje şi o dezvoltăm prin exerciţii zi de zi. O abilitate pe care sufletul meu a transformat-o într-un mod de viaţă." (Mirela Codilă)


data apariției:
Mai 2020
editura:
ISBN:
978-606-93413-8-4
număr pagini:
214
format:
13x20
greutate:
0.235 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

O carte foarte interesantă
E o carte care ma făcut să inteleg ca daca folosim cum trebuie darurile lui dumnezeu care se gasesc in noi putem sa schimbam viața noastra si a altora.Multumesc.

alte cărți de Mirela Codilă
alte cărți din același domeniu