caută
edituri
edituri
colecții
colecții

Secretele întregii vieţi - vol. 1 - învăţăturile care ţi-au fost ascunse şi la care, dacă ai fi avut acces, viaţa ta ar fi arătat cu totul altfel

Secretele întregii vieţi - vol. 1 - învăţăturile care ţi-au fost ascunse şi la care, dacă ai fi avut acces, viaţa ta ar fi arătat cu totul altfel

    Şi dacă tot ceea ce ştiai despre viaţă ar fi greşit?
    De mii de ani, cei ce conduc lumea din umbră au avut grijă ca noi să nu aflăm adevărul despre cine suntem cu adevărat, despre scopul pe care îl avem pe acest Pământ şi despre puterea nemărginită pe care Creatorul a pus-o în noi, putere care ne transforma vieţile. A venit vremea să ne Trezim!
    Până acum ceva timp, dacă cineva în afara celor ce conduc lumea afla adevărul despre tainele vieţii, era aproape imposibil să răspândească aceste informaţii în masă.
Astăzi, cu ajutorul internetului, oameni la fel de simpli ca şi noi, care încep să afle adevărul, au pentru prima oară ocazia de a răspândi cu uşurinţă informaţia către semenii lor, Motivul pentru care am creat acest proiect şi această comunitate este acela de a împărtăşi din învăţăturile pe care le-am descoperit, învăţături care ne-au ajutat să ne transformăm vieţile şi care sperăm că te vor ajuta şi pe tine.
    Universul, Dumnezeu sau Creatorul, cum vrei'tu să numeşti această mare forţă, are pregătit tot ce e mai bun pentru tine, dar „nu poate" să îţi ofere din cauză că tu nu îi dai voie.
    Totul este Energie şi totul are o frecvenţă. Dacă nu eşti pe frecvenţa potrivită, adică pe aceeaşi lungime de undă cu această mare forţă din Univers, întâmplările extraordinare în viaţa ta nu au cum să curgă spre tine. Totul devine haotic. Pare că nimic nu mai are sens. In realitate, eşti decuplat de la Sursă. Bâjbâi pe întuneric.
    Această carte îţi arată cum să intri pe frecvenţa potrivită şi să laşi Marea Forţă din Univers să lucreze prin tine, cum v-a fost „înţelegerea" înainte să vii pe acest Pământ.
    Aceasta este cheia pentru a atrage tot ce îţi doreşti cu adevărat: fie că este vorba de relaţii fericite, sănătate, bani, abundenţă sau orice ar însemna pentru tine o viaţă frumoasă.
    Ai venit pe acest Pământ cu un scop. Eşti predestinat pentru o anumită viaţă şi pentru o anumită călătorie. Conţinutul acestui volum are menirea de a ridica nivelul de conştiinţă, fapt care te împinge automat la descoperirea scopului vieţii tale pe Pământ. Pur şi simplu ţi se revelează. Ti se arată.
    Ştii că ţi-ai găsit scopul vieţii tale atunci când simţi cu tot sufletul să faci ceva anume, când te scufuzi în acea muncă şi nu ştii când a trecut timpul.
    „Dacă vrei să ai o viaţă fericită, leag-o de un scop, nu de oameni sau de lucruri." (Albert Einstein)
    Singurul scop este acela de a crea!
    Eşti UNIC
    Eşti COMPLET
    CREEAZĂ!

citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Mai 2020
ISBN:
978-973-0-28875-9
număr pagini:
336
format:
14x21
greutate:
0.31 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu