Ascultă-ţi corpul, în continuare!

   Cartea de faţă este continuarea primului volum "Ascultă-ţi corpul, cel mai bun prieten de pe pământ". Acea faimoasă carte roz, numită astfel de către numeroşii ei cititori a atins o popularitate nemaiîntâlnită până atunci în Quebec.
   Se bucură de asemenea de un mare succes în toate ţările francofone.
   Ca urmare a nenumăratelor cereri exprimate de cititori, Lise Bourbeau a hotărât să scrie "Ascultă-ţi corpul, din nou!", cel de-al doilea volum, pentru a împărtăşi cele mai recente descoperiri ale ei, precum şi noile experienţe de la apariţia primului volum al cărţii, în 1987.
   "Ascultă-ţi corpul, din nou!" contine 21 de capitole, fiecare dintre ele având în incheiere exerciţii practice care au scopul de a ajuta cititorul să conştientizeze conţinutul capitolului respectiv. Prin învăţăturile ei, Lise Bourbeau favorizează utilizarea exerciţiilor practice ca mijloce de învăţare, deoarece experienţa îi indică faptul că nu cunoştiinţele în sine sunt cele care îi ajută pe oameni să işi amelioreze calitatea vieţii, ci mai degrabă acţiunile generate de aceste cunostinte.
   Cartea este împărţită în trei sectiuni diferite: A AVEA, A FACE şi A FI. Fiecare dintre aceste secţiuni vă va ajuta să descoperiţi ceea ce aveţi nevoie pentru a fi fericiţi şi a întreprinde acţiunile necesare pentru a avea ceea ce va doriţi în viaţă.

data apariției:
Octombrie 2008
editura:
colecția:
traducător:
Doina Anghel
ISBN:
978-973-1859-13-2
număr pagini:
262
format:
14x20
greutate:
0.22 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de Lise Bourbeau
alte cărți din același domeniu