Cele cinci răni care ne împiedică să fim noi înşine - ediţia a 5-a

   Aveţi impresia că vă învârtiţi într-un cerc în parcursul vostru personal? Vi se întâmplă să repetaţi o situaţie dificilă pe care credeaţi că aţi încheiat-o deja? Poate nu aţi ştiut unde să căutaţi răspunsurile.
   Această carte a doamnei Lise Bourbeau, la fel de concretă ca şi cele dinainte, demostrează faptul că toate dificulăţile de ordin fizic, emoţional sau mental îşi au originea în cinci răni importante: respingerea, abandonul, umilirea, trădarea şi nedreptatea. Datorită unei descrieri foarte amănunţite a acetsor răni şi a măştilor pe care le-aţi creat pentru a nu le vedea, simţi şi mai ales pentru a nu le recunoaşte, veţi reuşi să identificaţi cauzele reale ale unei anumite probleme din viaţa voastră.
   Aceste măşti vă vor clarifica de asemenea aspectele legate de îngrăşarea sau slăbirea exagerată a unor persoane.
   Această carte vă va permite să întreprindeţi demersul de vindecare corect, cel care vă conduce spre rezultatul căutat: acela de a fi voi înşivă. În acelaşi timp veţi descoperi forţele puternice înnăscute în fiecare dintre noi, care contribuie la împlinirea vieţii fiecăruia.
   Lise Bourbeau vă propune, ca întotdeauna, în ultima parte a cărţii, o soluţie practică pentru a reuşi să transformaţi problemele cotidiene într-un punct de plecare pentru a vă dezvolta şi pentru a redeveni conştienţi de faptul că sunteţi un DUMNEZEU creator.


data apariției:
Ianuarie 2007
editura:
colecția:
traducător:
Doina Anghel
ISBN:
978-973-1859-05-7
număr pagini:
160
format:
14x20
greutate:
0.145 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de Lise Bourbeau
alte cărți din același domeniu