Vindecarea emoţională - transformarea fricii, furiei şi geloziei în energie creativă

    Cum împăcăm nevoia noastră de a ne exprima emoţiile cu dorinţa de a-i proteja pe alţii? Mult prea des ne găsim prinşi în dilema expri-mare versus reprimare. Ne temem că dacă ne exprimăm adevăratele sentimente îi vom răni şi îndepărta pe cei apropiaţi nouă. Dar, reprimându-ne emoţiile - chiar şi sub imaginea binevoitoare a „auto-controlului" -, riscăm doar să ne rănim pe noi înşine.
    Osho, unul dintre cei mai provocatori învăţători spirituali ai timpului nostru, ne oferă în acest caz o abordare practică şi exhaustivă pentru rezolvarea eficientă a acestui conflict. încorporând materiale noi, nepublicate până acum, Vindecarea emoţională ne conduce spre înţelegerea rădăcinilor emoţiilor noastre, pentru a reacţiona în faţa situaţiilor într-un mod care ne poate învăţa mai multe despre noi înşine şi despre alţii şi pentru a răspunde la suişurile şi coborâşurile inevitabile ale vieţii cu o mai mare încredere şi cu mai mult echilibru.
    Privirea unică a lui Osho asupra minţii şi a inimii umane merge dincolo de hotarele psihologiei convenţionale. Ne învaţă să ne trăim emoţiile pe deplin şi să ne confruntăm cu ele în mod creator pentru a ajunge la o viaţă mai bogată, mai împlinită.


data apariției:
Martie 2021
editura:
colecția:
traducător:
Carmen Ştefania Neacşu
ISBN:
978-606-33-6820-2
număr pagini:
352
format:
13x20
greutate:
0.31 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de Osho
alte cărți din același domeniu