în perioada 13.08.2020 - 6.09.2020 ne vom bucura de vacanţă. comenzile înregistrate în această perioadă vor fi procesate începând cu 7.09.2020
x
caută
colecții
colecții

Adevăratul refugiu - cum să-ți găseşti pacea şi libertatea în inima deschisă

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Adevăratul refugiu - cum să-ți găseşti pacea şi libertatea în inima deschisă

   Cum reacţionezi când te confrunţi cu o boală care îţi pune viaţa în pericol, cu conflictele din familie, cu relaţii aflate pe punctul de a se destrăma, cu traume vechi, cu gândirea obsesivă, cu emoţiile copleşitoare sau cu pierderile inevitabile? Dacă eşti precum majoritatea oamenilor, există şanse să reacţionezi cu frică şi confuzie, apelând la strategii bine-cunoscute: furie, comportamente care creează dependenţă şi tendinţa de a te judecă prea aspru. Chiar dacă aceste încercări condiţionate şi deja uzate de a ne controla viaţa ne pot oferi o consolare de moment, în cele din urmă, rămânem
izolaţi şi îngropaţi în durere.
   Dar există şi o altă cale. În spatele agitaţiei create de gândurile şi de emoţiile noastre, există o linişte profundă, o prezenţa tăcută capabilă de dragoste fără limite. Tara Brach, autoarea bestsellerului Acceptarea necondiţionată, se referă la acest lucru că la adevăratul nostru refugiu, pentru că este accesibil fiecăruia dintre noi, în orice moment. În această carte, Brach ne oferă un ghid practic pentru a ne ajuta să ne găsim sanctuarul interior de pace şi înţelepciune în mijlocul tuturor dificultăţilor.
Bazându-se pe o interpretare proaspătă a celor trei căi budiste clasice spre libertate – adevăr, dragoste şi conştientizare –, Adevăratul refugiu ne arată nu doar calea spre vindecarea suferinţei, ci şi drumul spre cultivarea capacităţii de a fi cu adevărat fericiţi. Prin învăţături spirituale, meditaţii îndrumate şi poveşti inspiraţionale ale unor oameni care au descoperit prezenţa plină de iubire în momente de răscruce, Brach ne invită să ne conectăm mai profund la viaţă noastră interioară, unul cu altul şi cu lumea din jurul nostru.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Martie 2017
editura:
colecția:
ISBN:
978‑606‑33‑1419-3
număr pagini:
384
format:
14x20
greutate:
0.295 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)