Cele zece mari cuvinte ale lui Dumnezeu - viaţa creştinilor iniţiali

   Viaţa este Dumnezeu, Spiritul liber care este acelaşi în culturile întregii lumi. El este, în fiecare cultură, diversitatea, belşugul infinit al existenţei pure. Fiecare poruncă a lui Dumnezeu este o poartă care duce către belşugul vieţii, pentru că Dumnezeu, Spiritul liber, este Viaţa.
   De mai bine de 35 de ani, Spiritul liber, Spiritul Christosului lui Dumnezeu, se revelează prin Gabriele din Wurzburg, profetesa Sa, instrumentul Său care este şi mesagera cerurilor.
   În zilele noastre, Christosul lui Dumnezeu vorbeşte în inima Noii Ere. Dumnezeu, Eternul, este imuabil. El este acelaşi, ieri, azi şi mâine. Acelaşi lucru spunem şi despre Cele 10 Porunci pe care El ni le-a transmis prin Moise. Christosul lui Dumnezeu care se revelează astăzi, s-a exprimat în legătură cu acest subiect în inima lui Gabriele, care, cu propriile ei cuvinte,  retransmite ceea ce este mai important pentru această nouă perioadă în care abundă idolii de toate genurile
   Aceasta carte pune în evidenţă caracterul modern al Celor Zece Porunci ca răspuns la multe din problemele timpului nostru. Cele Zece Porunci nu sunt percepte dintr-o altă epocă ci ajutoare concrete pentru viaţa noastră cotidiană. Ele sunt sfaturi de viaţă, un adevărat dar al iubirii pe care Eternul îl dă copiilor Săi umani. Ele sunt extrase ale legii eterne, universale a infinitului.
   Noi suntem obişnuiţi, conform tradiţiilor, ca “Cele Zece Mari Cuvinte" pe care Moise le-a predat oamenilor din însărcinarea lui Dumnezeu, să le numim “Cele Zece Porunci". În textul original ebraic este scris “Cele Zece Mari Cuvinte" sau “Cuvintele Legământului". Dumnezeu nu porunceşte copiilor Săi, ci îi iubeşte şi lasă fiecăruia libertatea deplină de a-L iubi, el însuşi, pe Dumnezeu.

data apariției:
Ianuarie 1998
ISBN:
3-89371-345-X
număr pagini:
92
format:
13x18.5
greutate:
0.12 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de ***
alte cărți din același domeniu