Drumul interior în Viaţa Universală - Treapta Ordinei

   Sufletul aspiră către profunzime şi adevăr. El presimte că are o origine divină şi că, pentru el, sensul vieţii constă în eliberarea de greşeli pentru a ajunge la adevărata fericire pe care nu o găsim decât în Dumnezeu. Drumul Interior pe care Spiritul lui Christos în Dumnezeu ni-l învaţă, din nou, astăzi, prin intermediul lui Gabriele din Wurzburg, profeta şi ambasadoarea Sa, este o învăţătură spirituală şi mistică. Printr-o muncă interioară consecventă asupra noastră, Drumul Interior conduce, pas cu pas, la a trăi în iubirea pentru Dumnezeu  şi pentru semeni, la a găsi unitatea cu Dumnezeu şi cu toate formele de viaţă ale naturii.
   Drumul Interior în Viaţa Universală a fost revelat, etapă cu etapă, din ceruri, prin intermediul Cuvântului profetic. Mai întâi au fost revelate cele două cicluri de deschidere a conştiinţei conform creştinismului veritabil apoi, fiecare structurându-se pornind de la celălalt, primele patru nivele ale Drumului Interior : nivelul ordinii, nivelul voinţei, nivelul înţelepciunii şi apoi nivelul seriozităţii. Mai târziu s-a adăugat Legea Absolută a cerurilor, revelată de către Christos şi intitulată : « Marile învăţături cosmice ale lui Isus din Nazaret date apostolilor şi discipolilor care Îl puteau înţelege. Viaţa oamenilor cu adevărat umpluţi de Dumnezeu». Aceste învăţături care duc la perfecţiune sunt de un ajutor inestimabil pentru fiecare om ce aspiră către Dumnezeu.
   Astfel, în această perioadă, în marea schimbare de eră, Drumul Interior este revelat oamenilor în totalitate, şi aceasta pentru prima dată în istoria umanităţii. Cel care aspiră la Dumnezeu şi stăpâneşte primele patru nivele ale Drumului Interior, cel care a deschis cele patru nivele de bază ale vieţii interioare, va fi ghidat direct de către Christos, Fiul lui Dumnezeu. Christos îl va conduce prin intermediul interiorului său luminos, până la inima lui Dumnezeu, în conştiinţa Fiinţei eterne.
   Christos ne învaţă Drumul Interior, în totalitatea sa, prin intermediul heruvimului înţelepciunii divine, numit, pentru noi, fratele Emanuel. Profetesa instructoare şi mesagera lui Dumnezeu pe pământ, sora noastră Gabriele, ne-a oferit ajutor pornind de la bogăţia experienţelor sale personale, astfel încât noi, oamenii, să putem înţelege mai bine sensul profund al cuvintelor sfinte pe care ni le transmite lumea divină.
   Acum este posibil pentru fiecare om care urmează cu consecvenţă Drumul Interior, adică pentru cel care pune în practică în viaţa sa cotidiană ceea ce Spiritul Christosului lui Dumnezeu şi heruvimul înţelepciunii divine ne-au revelat, să facă paşii ce conduc dincolo de limitările eului uman, dincolo de legea semănatului şi a recoltei, spre o viaţă conştientă în Spiritul lui Dumnezeu.

data apariției:
Ianuarie 2001
ISBN:
973-8195-37-3
număr pagini:
272
format:
13x18.5
greutate:
0.295 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de ***
alte cărți din același domeniu