caută
colecții
colecții

Medicamente verzi din farmacia naturii

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Medicamente verzi din farmacia naturii

   Din cartea doamnei doctor biolog Virginia Ciocan, toţi românii care o vor citi, ar trebui să înţeleagă că majoritatea medicamentelor de sinteză pe care le consumă, chiar la recomandarea medicilor, acţionează doar punctual şi tratează de cele mai multe ori doar simptomele şi nu cauzele bolilor. Terapiile naturiste, mai ales cele cu plante medicinale nu au efecte secundare nocive şi stimulează mecanismele naturale ale organismului de luptă cu boala, mecanisme ce reprezintă de fapt, imunitatea corpului.
   Alergiile sunt afecţiuni foarte periculoase datorită cărora se poate şi muri, dacă persoana respectivă nu ştie
că este alergică şi nu cunoaşte nici la care factor alergen este sensibilă: polen, dejecţii de acarieni, venin de albine, viespi, bondari, ţânţari, căpuşe, unele medicamente, precum aspirina, unele vaccinuri ş.a. Acestea produc pe lângă simptomele clasice, precum accese de strănut, tuse, mâncârimi, iritarea conjunctivei, a mucoasei nazale şi simptome specifice, precum dificultate de respiraţie, inflamarea bruscă a limbii şi a ţesuturilor din gât, învineţire a pielii, greaţă, modificarea pulsului, dispnee şi în final şoc alergic şi edem laringian ce pot determina decesul.
   Disfuncţiile sexuale, tratate deschis de autoare, pot fi de folos mai ales bărbaţilor de orice vârstă, care, de obicei dintr-o inexplicabilă şi falsă pudoare nu comunică cu medicii şi cu psihologii în subiecte precum: disfuncţii de erecţie, impotenţă, boli ale prostatei şi de regulă caută pe ascuns remedii miraculoase de tip viagra sau alte suplimente mult mediatizate de vraci şi falşi tămăduitori, apăruţi în ultimul timp, ca ciupercile după ploaie. Bărbaţii tineri ar trebui să ştie că stresul şi oboseala cronică acumulate în goana după banii necesari întreţinerii familiei, pot provoca serioase perturbări sexuale şi după o asemenea experienţă, nu trebuie să intre în panică.
   Bărbaţii maturi şi cei vârstnici sănătoşi, ar trebui să ştie că pe măsura înaintării în vârstă scade nivelul de testosteron şi că este necesară acordarea unei perioade de relaxare pentru o activitate sexuală normală. Bărbaţii suferinzi de boli precum diabet, hipertensiune, afecţiuni neurologice, ar trebui să ştie că medicaţia pentru aceste afecţiuni se face vinovată de performanţele sexuale scăzute şi ar trebui să decidă reducerea dozelor, la recomandarea medicului curant.
   Femeile ar trebui să înţeleagă că frigiditatea sau lipsa de interes pentru sex se datorează unor medicamente de sinteză precum cele antidepresive, anticelulitice ş.a. în aceste situaţii se poate apela tot la plante medicinale precum: brânca-ursului, poroinic, schinduf năpraznic, mărar, pătrunjel, ţelinâ, usturoi, cuişoare, trandafir, busuioc, levănţică, iasomie, zmeur ş.a. sub formă de infuzii, decocturi, tincturi ş.a.
   Dependenţa de droguri şi substanţe etnobotanice, boli care se constată şi în România zilelor noastre, mai ales la adolescenţi şi tineri, este cercetată de savanţi din toată lumea, urmărind găsirea modului în care pot fi inhibate efectele stupefiantelor asupra organismului. De aceea, găsesc corectă poziţia autoarei, după care terapia bazată pe plante medicinale psihotrope şipsihoactive, împreună cu metodele psihologice de reabilitare morală şi fizică a toxico-dependentului, dar şi cu voinţa şi dorinţa de vindecare a pacientului, au mai multe şanse de reuşită şi în România. (Conf. Dr. Gheorghe Iovan)
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Iulie 2013
editura:
ISBN:
978-606-591-699-9
număr pagini:
192
format:
17x24
greutate:
0.235 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu