Medicina naturistă - Clinica Mayo - o nouă abordare în folosirea celor mai bune terapii naturiste şi complementareMedicina naturistă - Clinica Mayo - o nouă abordare în folosirea celor mai bune terapii naturiste şi complementare

   Doriţi să fiţi în formă? Doriţi să trăiţi mai mult? Doriţi să arătaţi mai bine? Oricare ar fi motivul, tot mai mulţi oameni iau măsuri pentru a-şi menţine sau ameliora starea de sănătate, apelând la terapiile naturiste. Aceste metode sunt astăzi folosite din ce în ce mai mult, alături de cele ale medicinei convenţionale, pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi a stării de bine.
   Această carte reprezintă un plan complet pentru a introduce terapiile naturiste în viaţa dumneavoastră în siguranţă şi eficient; este un ghid accesibil, uşor de înţeles, care cuprinde cele mai recente informaţii şi sfaturi practice despre beneficiile terapiilor alternative, cum ar fi suplimentele botanice, vitaminele şi mineralele, acupunctura, yoga, meditaţia şi masajul. De asemenea, veţi găsi date despre tratamentul naturist a 20 dintre cele mai frecvente afecţiuni.

data apariției:
Octombrie 2011
editura:
ISBN:
978-973-571-825-1
număr pagini:
192
format:
16.5x20
greutate:
0.4 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de ***
alte cărți din același domeniu