caută
colecții
colecții

Sexul pe înţelesul adolescenţilor - ghid necenzurat al corpului tău şi al sexului făcut în siguranță

Sexul pe înţelesul adolescenţilor - ghid necenzurat al corpului tău şi al sexului făcut în siguranță

   Încă o carte despre sex? Da! Însă o carte pentru adolescenţi, bine documentată şi potrivită cu vârsta lor. Sexul e ceva serios, însă e loc şi de glumă, pentru că sexul înseamnă a avea parte de plăcere, a trăi frumos, a avea relaţii sănătoase şi satisfăcătoare cu partenerii, a te bucură de relaxare şi de bună dispoziţie. Şi nu vorbim doar despre corp, ci şi despre suflet. Vorbim despre joc şi despre jocuri. Despre oameni care au preferinţe diferite şi care îşi exprimă dragostea, pasiunea sau atracţia în intimitate în cele mai inedite moduri.
Nu trebuie să ne simţim ruşinaţi sau vinovaţi din cauză că dorim să facem sex sau din cauză că am făcut sex.
   Primii paşi în viaţă sexuală sunt esenţiali. Acest ghid este conceput pentru a-i înarma pe adolescenţi cu toate informaţiile importante care să-i ajute să facă în mod inteligent aceşti primi paşi.
   Fie că vorbim de punctul G, de preludiu, de actul sexual în sine, de capricii sau de fantezii, ce mai e nou în domeniul sexualităţii? Unii ar zice că nu prea multe, sexul e acelaşi de mii de ani. Alţii ar sublinia că multe s-au schimbat – internetul şi reţelele de socializare au deschis o nouă cale pentru exprimarea sexualităţii omului, cunoaştem mai bine bolile cu transmitere sexuală şi le putem preveni sau trata, oamenii îşi pot schimbă sexul etc. Şi tocmai de aceea adolescenţii de azi au nevoie de un asemenea ghid.
   Părinte de adolescent? Această carte poate fi un ghid excelent pentru a-ţi iniţia copilul în tainele sexualităţii, dar şi o ocazie de a deschide în conversaţiile cu el subiecte sensibile, precum primul contact sexual, masturbarea, contracepţia, bolile cu transmitere sexuală, abuzurile sexuale, avortul etc. Oferă-i adolescentului tău şansă de a-şi cunoaşte corpul, de a-şi explora dorinţele şi de a-şi verbaliza temerile sau nelămuririle.
   Adolescent? Pentru părinţii tăi subiectul sex este tabu? Eşti încă virgin sau ai avut câteva experienţe care, în loc să te lămurească, te-au determinat să-ţi pui mai multe întrebări? Atunci ţii în mâna cartea de care ai nevoie. Vei afla că organismul tău îţi poate face surprize dintre cele mai diverse dacă nu îl cunoşti îndeajuns şi, cu siguranţă, vei descoperi părţi ale corpului pe care nici nu ştiai că le ai. Vei găsi răspuns la cele mai trăsnite, dar şi la cele mai serioase întrebări, poate nerostite vreodată, dar care te frământă.
   Această carte acoperă tot ce are de-a face cu sexul: trupul, contracepţia, virginitatea, orientarea sexuală, masturbarea, ieşitul în oraş, bolile cu transmitere sexuală, orgasmul — tot şi toate. Scopul cărţii nu este acela de a vă spune să faceţi ori să nu faceţi sex; ea îşi propune să vă spună tot ce trebuie să ştiţi dacă faceţi sex, în prezent sau într-un viitor previzibil. Oricine are întrebări de pus despre sex, chiar şi aceia care încă "n-o fac“. Ba chiar şi oameni care fac sex de când se ştiu mai au întrebări de pus, de pildă: "Nu mi-ai văzut lentilele?“ - Nikol Hasler
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Februarie 2017
editura:
traducător:
Mihnea Gafiţa
titlu original:
Sex. A Book for Teens: An Uncensored Guide to Your Body, Sex, and Safety
ISBN:
978-606-588-735-0
număr pagini:
192
greutate:
0.28 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu