Tantra: darul nebănuit pentru femei - mini-îndrumar spiritual pentru femeile inteligente şi perseverente

    Societatea zilelor noastre ne propune în permanenţă modele feminine. Le vedem în filme, în reclame, în modă, în artă. Dar aceste modele sunt artificiale, fiind lipsite de substanţă şi de lumina pe care ţi-o conferă, în mod natural, starea de împlinire şi de fericire. Observăm, în consecinţă, efectele nefaste ale acestei situaţii: fete şi femei care se îmbolnăvesc căutând să arate ca un fotomodel, cheltuind sume uluitoare pe operaţii cosmetice, pentru a-şi păstra înfăţişarea (standard, desigur) de Barbie Doll.
    În aceste condiţii, în sufletul fiecărei femei se naşte în mod natural o întrebare: oare nu există cumva şi un alt model, care să exprime şi să manifeste cu adevărat natura feminină, în armonia, frumuseţea şi splendoarea ei naturală? Răspunsul este evident şi intrinsec: Da, există!
    Iar locul ideal în care căutătoarea ferventă poate să găsească îndrumarea la care aspiră este înţelepciunea spirituală milenară care oferă soluţii practice la îndemâna oricărei femei care îşi doreşte să se descopere pe ea însăşi ca manifestare a Principiului Feminin Universal.


data apariției:
Ianuarie 2019
ISBN:
9787-606-8742-66-3
număr pagini:
400
format:
14.5x20.5
greutate:
0.44 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți din același domeniu