colecții
colecții

200 de alimente care ne vor binele - date noi din cercetare

200 de alimente care ne vor binele - date noi din cercetare

Jean-Marie Delecroix
data apariției:
Aprilie 2015
editura:
traducător:
Adriana Bădescu
ISBN:
978-606-609-812-0
număr pagini:
448
format:
14x22
greutate:
0.515 kg
1563 vizualizări
ADAUGĂ LA FAVORITE
6400 lei
/
69 00 lei
Alertă stoc
ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
6400 lei
/
69 00 lei
Alertă stoc
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
ne poți contacta și la: 0722.298.137 / 0754.025.588 | comenzi@eusunt.ro (luni - vineri: 9:00 - 18:00)
1563 vizualizări

Livrare prin
Poșta Română

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

14.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

   Ştiţi că broccoli conţine de două ori mai multă vitamina C decât portocala? Că heringul conţine o mare cantitate de acizi graşi omega 3, atât de valoroşi? Că cimbrul este antiseptic şi lintea este foarte bogată în fier?
   Pe o temă aflată în centrul preocupărilor actuale, această carte pune accentul pe calităţile unui număr de 200 de alimente de bază, printre care fiecare va regăsi, cu uşurinţă, produsele obişnuite.
   Cele 200 de fişe ilustrate sunt clasificate pe familii mari de alimente: lactate, grăsimi, produse ale mării, carne, feculente, legume, fructe, condimente, băuturi.
   Pentru fiecare aliment figurează, în amănunt:
   • informaţiile pe care cercetările actuale şi ştiinţa ni le pot furniza în legătură cu beneficiile pentru sănătate şi experienţele aflate în curs;
   • avantajele pentru sănătate, menite să ne ajute să descoperim ce foloase ne poate aduce consumul acestuia (greutate corporală, stare de bine, longevitate);
   • beneficiile nutriţionale: vitamine, minerale, proteine, valoare calorică;
   • informaţii şi sfaturi practice care să faciliteze alegerea, pregătirea şi conservarea corespunzătoare.
   Ştiţi că broccoli conţine de două ori mai multă vitamina C decât portocala? Că heringul conţine o mare cantitate de acizi graşi omega 3, atât de valoroşi? Că cimbrul este antiseptic şi lintea este foarte bogată în fier?
   Pe o temă aflată în centrul preocupărilor actuale, această carte pune accentul pe calităţile unui număr de 200 de alimente de bază, printre care fiecare va regăsi, cu uşurinţă, produsele obişnuite.
   Cele 200 de fişe ilustrate sunt clasificate pe familii mari de alimente: lactate, grăsimi, produse ale mării, carne, feculente, legume, fructe,
condimente, băuturi.
   Pentru fiecare aliment figurează, în amănunt:
   • informaţiile pe care cercetările actuale şi ştiinţa ni le pot furniza în legătură cu beneficiile pentru sănătate şi experienţele aflate în curs;
   • avantajele pentru sănătate, menite să ne ajute să descoperim ce foloase ne poate aduce consumul acestuia (greutate corporală, stare de bine, longevitate);
   • beneficiile nutriţionale: vitamine, minerale, proteine, valoare calorică;
   • informaţii şi sfaturi practice care să faciliteze alegerea, pregătirea şi conservarea corespunzătoare.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
INFORMAȚII CARTE
data apariției:
Aprilie 2015
editura:
Rao
traducător:
Adriana Bădescu
ISBN:
978-606-609-812-0
număr pagini:
448
format:
14x22
greutate:
0.515 kg
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
alte cărți de Jean-Marie Delecroix
alte cărți din același domeniu