caută
colecții
colecții

Fără grăsimi - 85 de reţete gourmet

407 vizualizări
ADAUGĂ LA FAVORITE

Fără grăsimi - 85 de reţete gourmet

407 vizualizări
data apariției:
Martie 2018
ISBN:
978-606-683-518-3
număr pagini:
224
format:
19x24.5
greutate:
0.84 kg
74,00 lei
/
79,00 lei
Adaugă în coș
ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]
74,00 lei
/
79,00 lei
ÎN STOC
Cartea se află în stocul Librăriei Eu Sunt (1 buc.)
Adaugă în coș
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]
ne poți contacta și la: 0722.298.137 / 0754.025.588 | [email protected] (luni - vineri: 9:00 - 18:00)

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

    Tot ceea ce ingerezi „devine" parte din tine. Prin urmare, este extrem de important să mănânci alimente sănătoase şi naturale, aşa cum făceau străbunii noştri.  În zilele noastre, în ţările dezvoltate, să mănânci alimente cu adevărat sănătoase şi naturale a devenit un obiectiv din ce în ce mai greu de atins: utilizarea pesticidelor, a conservanţilor, a hormonilor, a antibioticelor şi a coloranţilor în agricultură, creşterea animalelor şi prepararea alimentelor - şi în special consumul mare de grăsimi şi alimente ambalate adesea aromate şi îndulcite în exces - au creat terenul ideal de înmulţire a tumorilor şi bolilor precum diabet, colesterol mărit şi obezitate.
    Cum ne putem proteja de aceste riscuri? în primul rând, este important să alegem fructe şi legume de sezon, produse „organice" dacă se poate, care nu au fost supuse unor tratamente chimice (sondaje diferite sugerează faptul că substanţele folosite penetrează adânc până în miezul produsului şi împiedică consumul cojii, care este foarte bogată în nutrimente). în lumea naturală, merele nu sunt perfect rotunde şi roşii, ci cu asperităţi şi puţin inegale; cu toate acestea, sunt mult mai gustoase şi pline de savoare, chiar dacă mai puţin plăcute ochiului. Este o idee bună să mâncăm alimente „vii", cum ar fi fructele şi legumele, imediat după ce au fost culese sau cât mai curând posibil după ce au fost recoltate. Printre alte lucruri, cei care consumă fructe şi legume proaspete sunt mai puţin predispuşi la patologii oculare, cum ar fi cataracta sau degenerarea maculară. Iaurtul este, de asemenea, o mâncare bogată în bacili vii extrem de valoroşi şi nevătămători.

    Tot ceea ce ingerezi „devine" parte din tine. Prin urmare, este extrem de important să mănânci alimente sănătoase şi naturale, aşa cum făceau străbunii noştri.  În zilele noastre, în ţările dezvoltate, să mănânci alimente cu adevărat sănătoase şi naturale a devenit un obiectiv din ce în ce mai greu de atins: utilizarea pesticidelor, a conservanţilor, a hormonilor, a antibioticelor şi a coloranţilor în agricultură, creşterea animalelor şi prepararea alimentelor - şi în special consumul mare de grăsimi şi alimente ambalate adesea aromate şi îndulcite în exces - au creat terenul ideal de înmulţire a
tumorilor şi bolilor precum diabet, colesterol mărit şi obezitate.
    Cum ne putem proteja de aceste riscuri? în primul rând, este important să alegem fructe şi legume de sezon, produse „organice" dacă se poate, care nu au fost supuse unor tratamente chimice (sondaje diferite sugerează faptul că substanţele folosite penetrează adânc până în miezul produsului şi împiedică consumul cojii, care este foarte bogată în nutrimente). în lumea naturală, merele nu sunt perfect rotunde şi roşii, ci cu asperităţi şi puţin inegale; cu toate acestea, sunt mult mai gustoase şi pline de savoare, chiar dacă mai puţin plăcute ochiului. Este o idee bună să mâncăm alimente „vii", cum ar fi fructele şi legumele, imediat după ce au fost culese sau cât mai curând posibil după ce au fost recoltate. Printre alte lucruri, cei care consumă fructe şi legume proaspete sunt mai puţin predispuşi la patologii oculare, cum ar fi cataracta sau degenerarea maculară. Iaurtul este, de asemenea, o mâncare bogată în bacili vii extrem de valoroşi şi nevătămători.

citeşte mai mult
citeşte mai puțin
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
INFORMAȚII CARTE
data apariției:
Martie 2018
editura:
Didactica Publishing House
ISBN:
978-606-683-518-3
număr pagini:
224
format:
19x24.5
greutate:
0.84 kg
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
alte cărți de Cinzia Trenchi, Maurizio Cusani
alte cărți din același domeniu