colecții
colecții

Fără grăsimi - 85 de reţete gourmet

Fără grăsimi - 85 de reţete gourmet

Cinzia Trenchi, Maurizio Cusani
data apariției:
Martie 2018
ISBN:
978-606-683-518-3
număr pagini:
224
format:
19x24.5
greutate:
0.84 kg
140 vizualizări
ADAUGĂ LA FAVORITE
7400 lei
/
7900 lei
Adaugă în coș
ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
7400 lei
/
7900 lei
Adaugă în coș
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
ne poți contacta și la: 0722.298.137 / 0754.025.588 | comenzi@eusunt.ro (luni - vineri: 9:00 - 18:00)
140 vizualizări

Livrare prin
Poșta Română

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

14.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

    Tot ceea ce ingerezi „devine" parte din tine. Prin urmare, este extrem de important să mănânci alimente sănătoase şi naturale, aşa cum făceau străbunii noştri.  În zilele noastre, în ţările dezvoltate, să mănânci alimente cu adevărat sănătoase şi naturale a devenit un obiectiv din ce în ce mai greu de atins: utilizarea pesticidelor, a conservanţilor, a hormonilor, a antibioticelor şi a coloranţilor în agricultură, creşterea animalelor şi prepararea alimentelor - şi în special consumul mare de grăsimi şi alimente ambalate adesea aromate şi îndulcite în exces - au creat terenul ideal de înmulţire a tumorilor şi bolilor precum diabet, colesterol mărit şi obezitate.
    Cum ne putem proteja de aceste riscuri? în primul rând, este important să alegem fructe şi legume de sezon, produse „organice" dacă se poate, care nu au fost supuse unor tratamente chimice (sondaje diferite sugerează faptul că substanţele folosite penetrează adânc până în miezul produsului şi împiedică consumul cojii, care este foarte bogată în nutrimente). în lumea naturală, merele nu sunt perfect rotunde şi roşii, ci cu asperităţi şi puţin inegale; cu toate acestea, sunt mult mai gustoase şi pline de savoare, chiar dacă mai puţin plăcute ochiului. Este o idee bună să mâncăm alimente „vii", cum ar fi fructele şi legumele, imediat după ce au fost culese sau cât mai curând posibil după ce au fost recoltate. Printre alte lucruri, cei care consumă fructe şi legume proaspete sunt mai puţin predispuşi la patologii oculare, cum ar fi cataracta sau degenerarea maculară. Iaurtul este, de asemenea, o mâncare bogată în bacili vii extrem de valoroşi şi nevătămători.

    Tot ceea ce ingerezi „devine" parte din tine. Prin urmare, este extrem de important să mănânci alimente sănătoase şi naturale, aşa cum făceau străbunii noştri.  În zilele noastre, în ţările dezvoltate, să mănânci alimente cu adevărat sănătoase şi naturale a devenit un obiectiv din ce în ce mai greu de atins: utilizarea pesticidelor, a conservanţilor, a hormonilor, a antibioticelor şi a coloranţilor în agricultură, creşterea animalelor şi prepararea alimentelor - şi în special consumul mare de grăsimi şi alimente ambalate adesea aromate şi îndulcite în exces - au creat terenul ideal de înmulţire a
tumorilor şi bolilor precum diabet, colesterol mărit şi obezitate.
    Cum ne putem proteja de aceste riscuri? în primul rând, este important să alegem fructe şi legume de sezon, produse „organice" dacă se poate, care nu au fost supuse unor tratamente chimice (sondaje diferite sugerează faptul că substanţele folosite penetrează adânc până în miezul produsului şi împiedică consumul cojii, care este foarte bogată în nutrimente). în lumea naturală, merele nu sunt perfect rotunde şi roşii, ci cu asperităţi şi puţin inegale; cu toate acestea, sunt mult mai gustoase şi pline de savoare, chiar dacă mai puţin plăcute ochiului. Este o idee bună să mâncăm alimente „vii", cum ar fi fructele şi legumele, imediat după ce au fost culese sau cât mai curând posibil după ce au fost recoltate. Printre alte lucruri, cei care consumă fructe şi legume proaspete sunt mai puţin predispuşi la patologii oculare, cum ar fi cataracta sau degenerarea maculară. Iaurtul este, de asemenea, o mâncare bogată în bacili vii extrem de valoroşi şi nevătămători.

citeşte mai mult
citeşte mai puțin
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
INFORMAȚII CARTE
data apariției:
Martie 2018
editura:
Didactica Publishing House
ISBN:
978-606-683-518-3
număr pagini:
224
format:
19x24.5
greutate:
0.84 kg
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
alte cărți de Cinzia Trenchi, Maurizio Cusani