în perioada 13.08.2020 - 6.09.2020 ne vom bucura de vacanţă. comenzile înregistrate în această perioadă vor fi procesate începând cu 7.09.2020
x
caută
colecții
colecții

Găteşte pentru dragostea ta - reţete afrodiziace

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Găteşte pentru dragostea ta - reţete afrodiziace

   Iubirea şi, mai ales, ce este ea, au reprezentat dintotdeauna subiecte controversate. Definirea lor a fost încercată din cele mai vechi timpuri de către teologi, filosofi şi oameni de ştiinţă, căpătând cele mai variate formulări. Mai recent, s-a stabilit că relaţia dintre doi parteneri este consecinţa unor reacţii chimice produse în organism, având la bază existenţa anumitor hormoni, de cantitatea lor depinzând intensitatea şi durata sentimentelor celor doi. Tot de curând, anumiţi cercetători au definit iubirea ca fiind o boală psihică, asemănătoare dependenţelor de diverse droguri. Din fericire (sau nu), tot ei au ajuns
la concluzia că orice îndrăgostit se vindecă de această „boală" în maxim 4 ani, fără tratament. Ce declanşează însă reacţiile chimice cu pricina nu a prea reuşit însă nimeni să explice foarte exact.
   De-a lungul timpului, din practică, oamenii au observat totuşi că există anumite ingrediente care, adăugate în mâncare sau în băutură, pot aprinde simţurile sau îi pot duce la starea de extaz în timpul raporturilor intime. Tocmai pe aceste observaţii se bazau şi magicienii care pregăteau diverse filtre de amor la cererea îndrăgostiţilor fără speranţă.
   În vremurile noastre, niciun om civilizat nu mai apelează la poţiuni magice pentru atragerea persoanei iubite, însă poate recurge la mici trucuri culinare care îi vor fi de ajutor într-o relaţie.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Februarie 2014
editura:
ISBN:
973-
număr pagini:
128
format:
13x20
greutate:
0.11 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu