caută
colecții
colecții

Masaj thailandez - curs practic

Masaj thailandez - curs practic

   Această carte vrea să fie un ghid pentru cei ce iubesc tehnica denumită generic MASAJ. Tehnica este diferită în funcţie de zona si influenţele gandirii si culturii respective. Se naste o problemă si totodată confuzie care se creează asupra acestui gen de masaj. Marea majoritate a turistilor care frecventează barurile de noapte din Bangkok cu asa-zisele saloane de "masaj" unde sunt oferite fără menajamente servicii de cu totul alta factură decat masajul thailandez veritabil ce se practică în scoli specializate, nu stiu că în spatele acestui termen "masaj thailandez" se află ceva total diferit
de prostituţia camuflată. Această carte vine în sprijinul unei tehnici cu totul diferite de această prostituţie camuflată care a luat un avant îngrijorător si s-a extins din păcate asupra termenului general de masaj. Masajul este o adevarată tehnică de menţinere a sănătăţii, o binefacere pentru cei bolnavi si un mijloc de destindere pentru cei încordaţi. Este o adevarată artă să sti să inhibi o seamă de manevre si procedee de masaj pentru a putea obţine efectele scontate si diferenţiate în funcţie de varstă, sex sau starea de sănătate a fiecăruia. Mulţumirea si starea de bine ce se instalează pe chipul celui masat reprezintă cea mai mare răsplată pe care o poate savura un maseur profesionist.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
August 2014
editura:
ISBN:
978-973-701-367-5
număr pagini:
112
format:
13x20
greutate:
0.135 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu