caută
colecții
colecții

Plante pentru sănătate - cele mai utile sfaturi din celebra lucrare "Înapoi în Paradis"

Plante pentru sănătate - cele mai utile sfaturi din celebra lucrare "Înapoi în Paradis"

   Jethro Kloss şi-a dedicat jumătate din bestsellerul său, Înapoi în Paradis, unei teme extrem de actuale, cum este utilizarea plantelor pentru un trai sănătos şi pentru vindecarea diverselor afecţiuni. în zilele noastre, plantele reprezintă fundamentul multor medicamente, iar comerţul cu produse din plante a devenit o afacere mondială. Plante pentru sănătate prezintă textul extras din cartea originală a lui Kloss, însoţit de ilustraţiile necesare recunoaşterii plantelor.
   • Textul este conform cu originalul scris de cunoscutul autor Kloss, însă informaţia devine chiar mai accesibilă prin intermediul frumoaselor ilustraţii şi desene.
   • Din această
lucrare veţi afla care dintre plante se potrivesc cel mai bine tratării unor afecţiuni. Kloss era de părere că plantele reprezintă leacurile pe care ni le oferă natura şi că fiecare afecţiune poate fi vindecată cu ajutorul unei plante.
   • în lucrare sunt inventariate maladiile şi cauzele care le provoacă, simptomele, tratamentul cu ajutorul plantelor, precum şi alte metode naturale de vindecare.
   Jethro Kloss şi-a dedicat viaţa promovării stilurilor de viaţă sănătoase, iar vocaţia sa a atins apogeul în anul 1939, odată cu publicarea volumului Înapoi în Paradis. Experienţa lui Kloss se datorează folosirii plantelor şi alimentelor naturale, singurele disponibile în acea vreme pentru oamenii care locuiau uneori la sute de kilometri distanţă faţă de oraşul cel mai apropiat. De fapt, părinţii lui Kloss au fost cei la care tot veneau vecinii din zona rurală apropiată, cerând sfaturi pentru alimentaţia lor. Multe dintre aceste sfaturi se regăsesc în paginile de faţă.
   Cu toate că a fost scrisă acum circa şaptezeci de ani - şi este fundamentată pe valorile şi practicile obişnuite în acea vreme -, lucrarea Înapoi în Paradis cuprinde idei aflate în prim-planul concepţiei moderne despre traiul sănătos.
   Plante pentru sănătate rămâne fidelă faţă de lucrarea originală a lui Kloss, înapoi în Paradis. Prezentând-o într-o grafică modernă, facem ca lucrarea din care derivă volumul Plante pentru sănătate să ajungă la îndemâna publicului din secolul al XXI-lea şi să le ofere cititorilor accesul la un material care nu doar că a trecut proba timpului, ci îşi şi păstrează intacte şi oportune sfaturile privitoare la un stil de viaţă mai sănătos.

citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Martie 2011
editura:
traducător:
Adrian Deliu
ISBN:
978-973-135-537-5
număr pagini:
256
format:
19x24.5
greutate:
0.9 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu