Totul despre suplimentele alimentare - cele bune şi cele mai puţin bune

    Am cumpărat o ediţie mai veche a acestei cărţi acum aproape 20 de ani, la Paris, şi nu doar din interes profesional. Cred sincer că ar trebui să fie consultată periodic de fiecare om de pe planetă!
    De ce? Pentru că, vrând, nevrând, înghiţim suplimente alimentare permanent: din produsele îmbogăţite cu microelemente sau vitamine - de la lactate la pâine -, din ceaiuri, din vin sau bere. Ori ni le cumpărăm chiar noi sub formă de pastile care ne promit tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de boli. Este nevoie de informaţie simplă, concisă şi nepărtinitoare - oferită însă de profesionişti, precum autorii volumului de faţă - ca să ştim exact când ne sunt necesare aceste suplimente. Sau ca să ştim să le folosim adecvat vârstei, sexului, activităţii fizice ori afecţiunilor pe care le avem. Ca să ne putem bucura de miracolele naturii fără să credem, cu naivitate, că orice e „natural" este necondiţionat bun, folositor şi fără efecte adverse.
    Vă sfătuiesc, aşadar, să cumpăraţi şi voi această carte: veţi avea un doctor deştept mereu la îndemână şi nu veţi risca nici să cădeţi pradă escrocilor sau reclamelor la limita minciunii, nici să vă faceţi mai mult rău decât bine consumând vitamine, minerale, extracte de plante, tincturi sau ceaiuri „miraculoase"; în schimb, veţi afla cum să vă ajutaţi corpul şi mintea să rămână tinere şi sănătoase. (dr. SIMONA TIVADAR)


data apariției:
Septembrie 2020
editura:
colecția:
traducător:
Nicoleta Neagoe
ISBN:
978‑973‑50‑6866-0
număr pagini:
296
format:
13x20
greutate:
0.3 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți din același domeniu