Viaţă impersonală

   Pentru ca tu să poţi înţelege mai bine adevărurile vitale şi profunde conţinute în Mesajul interior, EU te îndemn, frate cititor, să te pregăteşti pentru această lectură, cu spiritul calm şi recules, făcându-l receptiv. Calmează-ţi, deci, intelectul şi invită-ţi "Eu-l" să-ţi dea instrucţiunile sale. să citeşti pe rând câte o singură sentinţă şi să nu treci la următoarea decât atunci când Ceva dinăuntrul tău va fi răspuns adevărului enunţat în ceea ce citeşti şi te va face să înţelegi clar semnificaţia pe care acest adevăr o are pentru tine.
   Dar, înainte de toate, încearcă să-ţi dai seama că "EUL" care vorbeşte în Mesaj este Spiritul interior, propriul tău spirit, "EUL" tău Impersonal, ceea ce Tu eşti în realitate; acelaşi "Eu" intim care în momentele tale de linişte îţi arată greşelile, nenorocirile şi slăbiciunile tale, care te avertizează în mod constant să trăieşti conform idealului său, pe care El îl menţine fără încetare în faţa viziunii tale mentale.
   Tocmai unui spirit astfel recules i-a fost revelat Mesajul interior după luni pline de dorinţa arzătoare de a primi o îndrumare a Spiritului şi de a găsi un prilej de a servi pe Tatăl iubitor, recunoscut mereu prezent şi totdeauna gata să-şi copleşească cu binefacerile sale pe acei copii ai săi care îl iubesc suficient, pentru a acorda primul loc în inima şi în viaţa lor.
   Ajutorul şi îndrumarea astfel primite, îţi sunt comunicate, pentru ca şi tu să poţi să le primeşti; căci această învăţătură înţeleaptă şi iubitoare este atât de puţin obişnuită, şi atât de impersonală, încât ea se adaptează, de asemenea, fiecăruia dintre cei care sunt dispuşi să o primească.
   Una dintre marile binefaceri, pe care Mesajul poate să le ofere, este că DACĂ TU EŞTI DEJA PREGĂTIT, "Eul" care vorbeşte, va continua să-ţi vorbească direct, din intimitatea ta însăţi, după ce vei fi pus cartea de o parte, şi aceasta o va face într-un mod atât de intim, atât de cordial şi atât de convingător, încât el va clarifica toate îndoielile şi va fi pentru tine o sursă inepuizabilă de Înţelepciune şi de Forţă care va răspândi asupra ta Pace, Sănătate, Fericire şi Libertate, o supra-abundenţă a tot ceea ce INIMA ta doreşte.
   Scopul acestui Mesaj este deci de a servi de canal sau de poartă deschisă, prin care tu vei putea intra în Împărăţia Domnului Tău, Spiritul Înţelepciunii promise de Isus, a exprimării vii ÎN TINE, a lui CHRISTOS sau conştiinţa de Dumnezeu. (autorul)

data apariției:
Ianuarie 2007
editura:
traducător:
Elena Liliana Popescu
ISBN:
978-973-87127-4-4
număr pagini:
128
format:
14.5x20
greutate:
0.17 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de ***
alte cărți din același domeniu