caută
colecții
colecții

Zahăr bun, zahăr rău - metoda uşoară a lui Allen Carr. Cum să te eliberezi de dependenţa de zahăr şi carbohidraţi

551 vizualizări
ADAUGĂ LA FAVORITE

Zahăr bun, zahăr rău - metoda uşoară a lui Allen Carr. Cum să te eliberezi de dependenţa de zahăr şi carbohidraţi

551 vizualizări
data apariției:
Martie 2019
editura:
colectia:
traducător:
Ianina Marinescu
ISBN:
978-973-50-6234-7
număr pagini:
232
format:
13x20
greutate:
0.24 kg
30,00 lei
/
32,00 lei
Adaugă în coș
ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]
30,00 lei
/
32,00 lei
ÎN STOC
Cartea se află în stocul Librăriei Eu Sunt (3 buc.)
Adaugă în coș
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]
ne poți contacta și la: 0722.298.137 / 0754.025.588 | [email protected] (luni - vineri: 9:00 - 18:00)

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

    Nu mai e nici un secret în privinţa efectelor negative ale consumului excesiv de zahăr. Încă din copilărie ni se spune că ne strică dinţii (de fapt, bacteriile care se hrănesc cu zahăr sunt cele care duc la formarea cariilor), dar în ultimii ani s-a pus accentul pe o serie de afecţiuni mult mai periculoase ce au fost puse în legătură cu consumul de zahăr, în special obezitatea şi diabetul de tip 2.
    E greu, dacă nu imposibil, să găseşti pe cineva care să pretindă că zahărul îţi face bine. Cu toate astea, încă din copilărie suntem spălaţi pe creier şi influenţaţi să vedem în dulciuri o răsplată. Bomboane, prăjituri, biscuiţi, acadele, îngheţată şi ciocolată - toate acestea ni se dau ca răsplată că am fost cuminţi! Abia acum părinţii încep să înţeleagă că, departe de a-şi răsplăti copiii, le dau de fapt o potenţială condamnare la moarte.
    În cazul majorităţii celor care au crescut văzând în zahăr o răsplată, abia când au devenit supraponderali sau au fost diagnosticaţi cu diabet de tip 2, ori cel mai probabil cu ambele, au început să vadă adevărul. Şi chiar şi aşa, se luptă să elimine zahărul din alimentaţia lor. E extraordinar, dar cei care intră în categoriile de la „uşor supraponderal" la obezitate „clinică" sau „morbidă" continuă să consume ZAHĂR RĂU în fiecare zi, în cantităţi extrem de mari, fără să-şi dea seama de natura răului pe care-l provoacă. Cum se explică aşa ceva? Cum se face că ZAHĂRUL RĂU despre care se ştie că are efecte atât de negative continuă să fie consumat în cantităţi atât de mari, provocând un dezastru medical la scară globală?

    Nu mai e nici un secret în privinţa efectelor negative ale consumului excesiv de zahăr. Încă din copilărie ni se spune că ne strică dinţii (de fapt, bacteriile care se hrănesc cu zahăr sunt cele care duc la formarea cariilor), dar în ultimii ani s-a pus accentul pe o serie de afecţiuni mult mai periculoase ce au fost puse în legătură cu consumul de zahăr, în special obezitatea şi diabetul de tip 2.
    E greu, dacă nu imposibil, să găseşti pe cineva care să pretindă că zahărul îţi face bine. Cu toate astea,
încă din copilărie suntem spălaţi pe creier şi influenţaţi să vedem în dulciuri o răsplată. Bomboane, prăjituri, biscuiţi, acadele, îngheţată şi ciocolată - toate acestea ni se dau ca răsplată că am fost cuminţi! Abia acum părinţii încep să înţeleagă că, departe de a-şi răsplăti copiii, le dau de fapt o potenţială condamnare la moarte.
    În cazul majorităţii celor care au crescut văzând în zahăr o răsplată, abia când au devenit supraponderali sau au fost diagnosticaţi cu diabet de tip 2, ori cel mai probabil cu ambele, au început să vadă adevărul. Şi chiar şi aşa, se luptă să elimine zahărul din alimentaţia lor. E extraordinar, dar cei care intră în categoriile de la „uşor supraponderal" la obezitate „clinică" sau „morbidă" continuă să consume ZAHĂR RĂU în fiecare zi, în cantităţi extrem de mari, fără să-şi dea seama de natura răului pe care-l provoacă. Cum se explică aşa ceva? Cum se face că ZAHĂRUL RĂU despre care se ştie că are efecte atât de negative continuă să fie consumat în cantităţi atât de mari, provocând un dezastru medical la scară globală?

citeşte mai mult
citeşte mai puțin
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
INFORMAȚII CARTE
data apariției:
Martie 2019
editura:
Humanitas
colecția:
Practic
traducător:
Ianina Marinescu
ISBN:
978-973-50-6234-7
număr pagini:
232
format:
13x20
greutate:
0.24 kg
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
alte cărți de Allen Carr
alte cărți din același domeniu