caută
edituri
edituri
colecții
colecții

Avantajul fericirii - cele şapte principii ale psihologiei pozitive care stimulează performanţa şi determină succesul

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Avantajul fericirii - cele şapte principii ale psihologiei pozitive care stimulează performanţa şi determină succesul

   Nu există nicio cale spre fericire. Fericirea este Calea!
   „Voi fi fericit atunci când am să fiu promovat... când am să fac mai mulţi bani... când copiii mei vor intra la şcoaia potrivită... când voi slăbi... când voi avea o relaţie mulţumitoare, când... " Te-ai surprins vreodată spunând ceva de acest gen? Dacă da, trebuie să afli că, la fel ca tine, mulţi sunt cei care cred că atunci când vor avea succes vor fi fericiţi. Dar cele mai recente cercetări ale experţilor în psihologie pozitivă şi neuroştiinţe demonstrează că ideea asta
este complet greşită. De fapt. lucrurile stau exact invers.
   În felul său, Avantajul Fericirii este o revoluţie, precum cea a lui Copernic, şi demonstrează că succesul se învârte în jurul fericirii şi nu invers. Fericirea este cea care alimentează succesul pentru că atunci când suntem fericiţi devenim mai pozitivi, mai creativi, mai motivaţi, mai energici, mai rezillenţi. mai sănătoşi, mai productivi.
   Utilizând poveşti şi studii de caz din munca sa cu mii de subiecţi din 42 de ţări răspândite pe 5 continente, subiecţi de toate genurile, vârstele şi nivelurile de educaţie, din toate mediile şi clasele sociale,  Achor pune acum pe hârtie rezultatele cercetărilor sale de-a lungul unei perioade de mai bine de 12 ani şi explică cum putem valorifica Avantajul Fericirii pentru a stimula performanţa şi a determina succesul. Snawn Achor izolează şapte principii practice care au fost încercate şi testate de la săli de clasă la săli de consiliu, din Argentina până în Zimbabwe Printre principale prezentate se regăsesc:
   Efectul Tetris: cum să no reeducăm mintea pentru a identifica posibilităţi, astfel încât să le vedem şi să profităm de oportunităţi oriunde ne aflăm.
   Cercul lui Zorro: cum să ne recâştigăm controlul concentrându-ne. mai întâi, pe obiective mai mici, realizabile, pentru ca apoi să ne folosim de efectul de pârghie pentru a realiza obiective tot mai importante.
   Investiţia Socială: cum să culegem dividende din investiţia într-unui dintre cei mai buni predictori ai succesului şi fericirii, reţeaua noastră socială.
   Cartea de faţă este lectură obligatorie pentru toţi cei care încearcă să exceleze într-o lume a volumului tot mai mare de muncă, stres şi negativitate. Avantajul Fericirii nu ne arată doar cum sâ stimulăm performanţa şi să dobândim succesul la locul de muncă. Ne arată cum sâ profităm de beneficiile unai mentalităţi mai fericite şi mai pozitive pentru a atinge extraordinarul atât în activitatea noastră, cât şi în vieţile noastre.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Ianuarie 2013
editura:
traducător:
Violeta Limona
ISBN:
978-973-8495-81-4
număr pagini:
288
format:
13x20
greutate:
0.255 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu