caută
colecții
colecții

Cartea de un milion de euro!

Cartea de un milion de euro!

   Aţi făcut-o! V-aţi urmat curiozitatea şi aţi deschis această carte. Este bine ca aţi făcut o pentru că despre asta este vorba în această carte. Trebuie să-ţi urmezi curiozitatea, deoarece cu ajutorul curiozităţii se creează ceva nou - suntem lacomi după ceva nou. Prin intermediu! curiozităţii apare dezvoltarea şi progresul. Oamenii care îşi urmează curiozitatea, întreprind câte ceva, aceştia sunt "antreprenorii". Dacă îţi urmezi curiozitatea în mod consecvent până la sfârşit, până ce găseşti răspunsul la întrebare şi ţi-ai potolit setea de a cunoaşte, atunci s-a născut ceva nou - o nouă experienţă, o
nouă descoperire poate o nouă idee de afaceri. Acum vă veţi întreba ce legătură au aceste lucruri cu titlul cărţii. Ce legătură exista cu un milion de euro?
   Sunt gata să vă încredinţez că în acest caz nu este vorba nu mai de curiozitate, ci şi de bani sau, mai bine spus, este vorba de succes. Succesul poate fi exprimat în milioane de euro sau printr-o mare proprietate materială. Totuşi pentru un alpinist desăvârşit cel mai mare succes îl reprezintă vârful muntelui; pentru preot să reuşească să umple biserica de enoriaşi; pentru lucrătorii Greenpeace, o lume curată; pentru yoghini, o stare de iluminare; pentru jurnalist, un super-story; pentru regizor, să transmită cât mai mul¬tor oameni mesajul său; pentru preşedinte, să reuşească să-şi scape ţara de datorii; pentru cercetătorul de gene, o nouă încrucişare sau o nouă soluţie de vindecare; pentru soldat, să-şi apere patria; pentru femeia obeză, să piardă din greutate; pentru student, diploma de licenţă; pentru adolescent să obţină carnetul de conducere; pentru dependentul de droguri să se lase de droguri; pentru broker-ul speculator să nu-l găsească investitorii cârarora le-a pierdut banii...
   După cum se poate observa mai sus succesul reprezintă altceva pentru fiecare om în parte. Multe dintre aceste succese nu pot fi cumpărate cu bani - sunt inestimabile! Fiecare dintre noi vrea să aibă succes şi fiecare din motive personale. Dar de ce are unul succes cu afacerea sau cu ideea sa şi altul, nu? Vrem să analizăm în profunzime aceste întrebări în cele ce urmează.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Iunie 2012
editura:
traducător:
Christian Eduard Popa
titlu original:
Das Eine Million Buch!
ISBN:
978-973-636-469-3
număr pagini:
224
format:
13x20
greutate:
0.185 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)