De ce bărbaţii sunt neglijenţi, iar femeile, mereu prevăzătoare

   De sărbători, spiritele se încing: trebuie cumpărate daruri, pregătită masa pentru musafiri şi să fii o gazdă perfectă. Cu atâtea griji pe cap, cu atâtea probleme de rezolvat, cum să mai reuşim să ne simţim bine?
   Bărbaţii şi femeile funcţionează diferit - acesta este un lucru ştiut deja de toată lumea. Ce nu se ştie încă este cum pot fi respectate aceste diferente, ba chiar transformate în atuuri.
   Femeile sunt stresate de cumpărături, dar bărbaţii se descurcă foarte bine dacă sunt înarmaţi cu o listă detaliată. Femeile nu spun exact ce vor să facă bărbaţii, iar aceştia nu înţeleg limbajul indirect al partenerelor lor. Comunicarea în cuplu este un continuu vals, la care, dacă nu respectaţi paşii de dans, o să ajungeţi mereu să vă călcaţi pe picioare. Sau să vă cicăliţi. Sau, mai rău, să vă despărţiţi. Autorii consideră că secretul armoniei constă în împărţirea rezonabilă a responsabilităţilor în cuplu, în comunicare şi în înţelegerea reciprocă a partenerilor.
   Despre musafiri, despre cadouri, despre petreceri şi despre cum să evitaţi ca sărbătoarea să fie un dezastru, citiţi mai multe în De ce bărbaţii sunt neglijenţi, iar femeile, mereu prevăzătoare. O carte amuzantă, ce oferă soluţii uşor de pus în aplicare, numai bună pentru sărbători fericite!

data apariției:
Ianuarie 2009
editura:
traducător:
Alina Gabriela Rudeanu
ISBN:
978-973-669-492-9
număr pagini:
288
format:
13x20
greutate:
0.235 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de Allan Pease, Barbara Pease
alte cărți din același domeniu