Energia de piramidă şi energia de formă - între ştiinţă şi ezoterism

    Cartea este realizată din două părţi, prima despre piramide, elemente constructive şi extracognitive, iar cea de-a doua prezintă geometria sacră şi asemănările Universului cu formele geometrice existente, plus unele concluzii care se pot trage.
    Problema piramidelor şi în special a Marii piramide a lui Keops a fost şi este o discuţie continuă, de mult timp şi între cercetători.
    Ştiinţa cu toată cunoştinţele ei, nu a dat încă un răspuns ferm la această întrebare referitoare la ansamblul de piramide de la Gizeh. Cu toată aparatura ultramodernă ce există astăzi şi cu multă experienţă adunată privind cercetarea experimentală, nu se ştie clar încă, despre modul de construire şi scopul construcţiei piramidelor uriaşe.
    Cu toate acestea, rezultatele experimentale înregistrate reprezintă o dovadă a existenţei unui fenomen fizic, palpabil, ce iese din limitele unor simple abateri, fluctuaţii sau erori întâmplătoare, dar care sunt declanşate de fenomene încă puţin înţelese.
    Pornind de la existenţa complexului marilor piramide de la Gizeh, ce conţine şi piramida lui Keops şi ţinând seama de numeroasele informaţii ce vin din antichitate privind rolurile: iniţiatic, ezoteric, astronomic, agricol, etc, al acestor construcţii, apare o întrebare: - Nu cumva modul de gândire de astăzi a unui fenomen nu este cumva greşit, privind studiul şi înţelegerea acestui „efect de piramidă"? - Nu ar fi bine să gândim altfel, cam ca acei oameni din antichitate, înţelegerea lor, efectuarea experimentelor în piramide, ceea ce ar duce la rezultate repetabile şi deci apoi acceptabile şi de ştiinţă?


data apariției:
Februarie 2020
ISBN:
978-973-0-31079-5
număr pagini:
256
format:
16.5x23
greutate:
0.295 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de Liviu Andronovici
alte cărți din același domeniu