Geea se înalţă. Pământeni, treziţi-vă!

    Cât timp omul nu va începe să îşi pună sub semnul întrebării existenţa şi nu se va întoarce spre sine, el va continua să alimenteze cu energia suferinţei şi blocajelor lui, aceste entităţi parazite care îl interferează şi îl blochează în atingerea iluminării şi a conştiinţei de sine, ca fiinţă divină întrupată. Acest vampirism energetic realizat la scală globală are loc de mii de ani, deoarece instituţiile şi formele de organizare social, reflectă transformările transmise de controlorii acestei civilizaţii.
    Oamenii au fost prinşi în propriile lor închisori mentale, ca urmare a influenţei subtile exercitate de aceşti controlori întunecaţi. Rasa umană a involuat, civilizaţie după civilizaţie ca urmare a dualităţii şi prinderii în materie, în realitatea 3D a Pământului. Suntem legaţi indestructibil prin fire nevăzute de cei cu care interacţionăm fie şi ocazional, la care ne gândim, sau cu care intrăm în relaţii personale şi profesionale.
    Geea este conştiinţa acestei planete, sufletul ei, o conştiinţă colectivă care ne-a cunoscut de-a lungul multelor noastre întrupări. Suntem familia ei de suflete, venite la întrupare în diferitele ei spaţii geografice cu misiuni specifice de „trezire reciprocă" şi de rezolvare a tiparelor care ne menţin blocaţi în această realitate densă.
    Trăim vremuri memorabile pentru Istoria Universului, deoarece bătălia pentru sufletele oamenilor este în plină desfăşurare şi se duce în prezent pe toate planurile: văzute şi nevăzute. Prinşi în carapace, mai mult omizi, decât fluturi, prea puţini dintre semenii noştri, sunt conştienţi de multidimensionalitatea fiinţei lor, de capacitatea de alchimizare şi transmutare a vieţilor trecute şi de potenţialul evolutiv al vieţilor viitoare.


data apariției:
Februarie 2021
editura:
ISBN:
978-973-0-33040-3
număr pagini:
290
format:
14.5x20.5
greutate:
0.345 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți din același domeniu