Îngerii abundenţei - 11 mesaje primite de la îngeri care te vor ajuta să atragi ajutor, susţinere şi abundenţă în viaţa taÎngerii abundenţei - 11 mesaje primite de la îngeri care te vor ajuta să atragi ajutor, susţinere şi abundenţă în viaţa ta

   În peregrinările lor prin lume, Doreen Virtue şi fiul ei Grant (autorii bestsellerului Cuvinte îngereşti) au întâlnit mii de oameni care visează să devină terapeuţi, maeştri spirituali sau autori, ori să îşi deschidă centre sau şcoli de vindecare. Ei aspiră de asemenea să îşi poată permite aliment? organice, suplimente cu vitamine, cursuri şi excursii în locuri spirituale, precum şi să aibă o casă frumoasă. Mulţi dintre ei nu reuşesc să îşi transpună în fapt aceste vise pentru simplul motiv că nu înţeleg cum pot atrage resursele financiare necesare şi în ce constau legile după care operează această lume fizică.
   Doreen şi Grant au scris această carte pentru a-ţi demonstra că puterile celeste te pot sprijini în plan material şi emoţional pentru a-ţi îndeplini menirea în viaţă şi pentru a manifesta tot ceea ce îţi doreşti. Fiecare din cele 11 capitole ale cărţii prezintă un mesa] primit de la îngerii abundenţei - acei îngeri care au grijă ca misiunea pe care ai primit-o de la Dumnezeu să nu fie stânjenită de lipsuri. Indiferent dacă îţi doreşti mai mulţi bani, mai mult timp, mai multe idei sau oportunităţi, îngerii abundenţei te ţin de mână şi te ajută să treci de obstacolele care te-au împiedicat până acum să îţi îndeplineşti visele!

data apariției:
Martie 2015
editura:
colecția:
traducător:
Cristian Hanu
titlu original:
Angels of Abundance: Heaven`s 11 Messages to Help You Manifest Support, Supply, and Every Form of Abundance
ISBN:
978-606-8420-83-7
număr pagini:
200
format:
13x20
greutate:
0.2 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți de Doreen Virtue, Grant Virtue
alte cărți din același domeniu