caută
edituri
edituri
colecții
colecții

Introducere în medicina vibraţională

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Introducere în medicina vibraţională

   Am evoluat în ultimele sute de ani constrânşi de orizontul mecanicii clasice. Puţini sunt cei care au îndrăznit să pună la îndoială adevăruri fizice care păreau imuabile, axiome care impuneau prin logica lor matematică şi prin abilitatea noastră de a le verifica şi aplica în practică, conduşi de acea parte a adevărului care se revela simţurilor noastre.
   Începutul secolului 20 a explodat însă cu o mare de incertitudini generate de progresul tehnologic care ne-a "prelungit" organele de simţ. Comportamentul particulelor subatomice a zdruncinat perspectiva newtoniană, oferind întregii lumi ştiinţifice o provocare pentru
integrarea într-un univers intercondiţionat, schimbător, a cărui dinamică avea nevoie de legităţi noi, pentru a fi înţeeasă. Particule noi, oscilând continuu într-un univers vibraţional, în care energia este, în acelaşi timp, materie ascunsă într-un posibil virtual, cheamă specialistul din aproape toate domeniile la un efort ştiinţific de reinterpretare, care să-l scoată din perplexitate.
   Cum se explică în biologie "efectul non-local"? Există o "energie a câmpului zero"? Este "viul" interconectat la această energie? Aceste întrebări şi multe alte incertitudini au generat efortul de a căuta un răspuns prin sinteza logică a materialului interdisciplinar acumulat nesistematic. Ordonarea a generat ideea unor prelegeri interactive, concretizate într-un curs post-universitar girat de prestigiul UMF "Carol Davila" Bucureşti.
   Această carte îşi propune să furnizeze un concept teoretic care să ofere tuturor disciplinelor medicinei clasice şi alternative înţelegerea unui mod de comunicare intercelulară, între organe şi între fiinţele vii, bazat pe emiterea şi recepţionarea de câmpuri biologice.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Februarie 2013
editura:
ISBN:
978-606-8780-06-9
număr pagini:
184
format:
13x20
greutate:
0.185 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu