Pace, putere, prosperitate

    Niciodat─â nu a mai existat în istoria omenirii o asemenea trezire a uria┼čului poten┼úial al for┼úei gândirii corecte precum cea la care asist─âm acum în toate ┼ú─ârile civilizate.
    ┼×coli de metafizic─â r─âsar sub diferite nume în toate p─âr┼úile iluminate din lume. Oamenii în┼úeleg mici fragmente din Marele Adev─âr Divin, o nou─â evanghelie a optimismului ┼či a iubirii, o filozofie a blânde┼úii ┼či a luminii care pare a fi menit─â s─â furnizeze un principiu universal prin care oameni de toate na┼úionalit─â┼úile, adep┼úi ai diferitelor filozofii ┼či crezuri, pot fi uni┼úi în scopul îmbun─ât─â┼úirii rasei.
    Principiul de baz─â al acestei m─âre┼úe mi┼čc─âri metafizice a deschis multe posibilit─â┼úi de formare a min┼úii, a caracterului, a corpului ┼či de construire a succesului, destinate s─â aduc─â lumii binecuvânt─âri nenum─ârate.
    Suntem cu to┼úii con┼čtien┼úi c─â exist─â în noi ceva care nu este niciodat─â bolnav, nu p─âc─âtuie┼čte niciodat─â ┼či nu moare niciodat─â, o putere latent─â a corpului fizic - care nu e totu┼či corp fizic - ┼či care ne conecteaz─â cu Divinitatea, ne contope┼čte cu Via┼úa Infinit─â.


data apari╚Ťiei:
Aprilie 2020
editura:
traduc─âtor:
Liliana Marcela Pan─â
ISBN:
978-606-94646-6-3
num─âr pagini:
240
format:
13x20
greutate:
0.21 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ╚Ťi s-a p─ârut!

alte c─âr╚Ťi din acela╚Öi domeniu