Personalitatea învingătorului - cum să devii mai puternic, mai inteligent şi sa faci faţă mai uşor dificultăţilor vieţiiPersonalitatea învingătorului - cum să devii mai puternic, mai inteligent şi sa faci faţă mai uşor dificultăţilor vieţii

   Scrisă pe baza unor studii de peste patruzeci de ani ale fenomenului supravieţuirii, această carte vă oferă informaţii de nepreţuit despre calităţile şi comportamentul acelor oameni care au făcut faţă cu brio situaţiilor dificile, de la conflictele de zi cu zi la traume de viaţă.
   Personalitatea învingătorului ridică o întrebare fundamentală: de ce unii oameni reuşesc să depăşească stresul unor astfel de situaţii grele, iar alţii nu. Citind lucrarea de faţă, revelatoare şi autentică prin exemplele de viaţă şi relatările prezentate, veţi înţelege că oamenii care reuşesc să evolueze în urma acestor schimbări neplăcute consideră că lucrurile au o rezolvare, indiferent cât de supărătoare ar fi situatia cu care se confruntă. Optimişti, ei îşi pun tot felul de întrebări: Ce implică această nouă realitate în care mă aflu? Ce pot face acum? De ce poate fi acesta un lucru bun pentru mine? De multe ori, ei descoperă umorul în situaţii care de altfel sunt teribil de grele. Se folosesc de empatie şi de o gândire creativă pentru a contura un final care să funcţioneze spre binele lor. Acţionează şi experimentează soluţii cu încredere în sine şi rămân flexibili când lucrurile iau o întorsătură neaşteptată.
   O lucrare clasică, fundamentală, în care Al Siebert zugrăveşte "personalitatea unui învingător“ şi în care ne face cunoscute abilitaţile de supravieţuire pe care toţi le putem deprinde. Astfel, putem să facem faţă mai bine problemelor, să avem un succes mai mare în munca şi în relaţiile noastre şi să ne conturăm o perspectivă mai luminoasă asupra vieţii.

data apariției:
Noiembrie 2011
editura:
traducător:
Ana Maria Stanca
titlu original:
The survivor personality
ISBN:
978-606-92058-3-9
număr pagini:
240
format:
13.5x20.5
greutate:
0.215 kg

Ai citit cartea?
Spune-ne cum ți s-a părut!

alte cărți din același domeniu