în perioada 13.08.2020 - 6.09.2020 ne vom bucura de vacanţă. comenzile înregistrate în această perioadă vor fi procesate începând cu 7.09.2020
x
caută
colecții
colecții

Predica de pe munte - cheia succesului în viaţă: Un manual etern despre puterea gândirii pozitive

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Predica de pe munte - cheia succesului în viaţă: Un manual etern despre puterea gândirii pozitive

   Această carte reprezintă esenţa distilată a anilor în care am studiat Biblia şi metafizica, precum şi a numeroaselor conferinţe şi cursuri pe care le-am susţinut. Mi-ar fi fost mai uşor dacă scriam o carte dublă ca volum, dar principalul meu scop este de a-i prezenta cititorului un manual practic de dezvoltare spirituală. Prin urmare, am condensat subiectul cât am putut de mult, căci, aşa cum ştie orice elev, exprimarea concisă este nepreţuită atunci când doreşti să înveţi o materie.
   Nu îţi imagina însă că vei putea asimila tot ce conţine acest manual
doar într-una sau două lecturi. El trebuie recitit, din nou şi din nou, până când vei căpăta o perspectivă complet nouă asupra vieţii şi un set de valori diferit, aşa cum îţi sunt prezentate acestea în Predica de pe Munte. Abia atunci vei putea experimenta Noua Naştere.
   Studiul Bibliei nu diferă prea mult de căutarea diamantelor în Africa de Sud. La început, oamenii au găsit câteva diamante în pământul galben şi s-au bucurat de norocul lor, considerând că acesta nu poale merge mai departe.
   Săpând mai adânc, ei au ajuns însă la pământul albastru, şi spre uimirea lor, au găsit aici mai multe pietre preţioase într-o singură zi decât înainte într-un an. Ceea ce înainte părea bogăţie a devenit acum insignifiant prin comparaţie cu noile comori, într-o manieră similară, atunci când explorezi Adevărul Biblic, nu te considera satisfăcut cu pământul galben al câtorva descoperiri spirituale aleatorii, ci continuă să sapi pentru a ajunge la pământul albastru de dedesubt, infinit mai bogat. Pe de altă parte, Biblia diferă de o mină de diamante, căci sub pământul albastru există noi şi noi straturi de sol, din ce în ce mai bogate, care nu aşteaptă decât să fie înţelese de omul intuitiv spiritual, şi aşa mai departe, la nesfârşit.
   Atunci când citeşti Biblia, afirmă în permanenţă că înţelepciunea Divină te iluminează. Aceasta este cea mai bună modalitate de a primi o inspiraţie directă de sus.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Noiembrie 2015
editura:
traducător:
Cristian Hanu
titlu original:
The Sermon on the Mount: The Key to Success in Life
ISBN:
978-606-8420-99-8
număr pagini:
200
format:
13x20
greutate:
0.16 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)