colecții
colecții

Studiul China - colecţia de reţete a vedetelor - reţete vegetariene integrale de la bucătarii voştri favoriţi

Studiul China - colecţia de reţete a vedetelor - reţete vegetariene integrale de la bucătarii voştri favoriţi

T. Colin Campbell, LeAnne Campbell
data apariției:
Octombrie 2015
colectia:
traducător:
Florin Pieleanu
titlu original:
The China Study All-Star Collection: Whole Food, Plant-Based Recipes from Your Favorite Vegan Chefs
ISBN:
978-606-8420-90-5
număr pagini:
288
format:
16.5x21.5
greutate:
0.485 kg
1467 vizualizări
ADAUGĂ LA FAVORITE
3600 lei
/
4000 lei
Adaugă în coș
ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
3600 lei
/
4000 lei
Adaugă în coș
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
ne poți contacta și la: 0722.298.137 / 0754.025.588 | comenzi@eusunt.ro (luni - vineri: 9:00 - 18:00)
1467 vizualizări

Livrare prin
Poșta Română

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

14.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

   Cu participarea maeştrilor voştri gastronomi favoriţi şi a autorilor voştri favoriţi de cărţi de bucate, Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor include feluri de mâncare de la Lindsay S. Nixon, autoarea seriei de cărţi Happy Herbivore; de la Del Sroufe, autorul bestsellerului New York Times Furculiţe în loc de cuţite – Carte de bucate; de la Laura Theodore, gazda emisiunii Jazzy Vegetarian de la PBS; şi de la cercetătorul de top în nutriţie, dr. John McDougall. Toţi urmează principiile alimentare recomandate de cartea Studiul China.
   Chiar şi mai bine, cu feluri delicioase precum burgerii din năut de la Dreena Burton; îngheţata de ciocolată cu mentă de la Heather Crosby; salata de quinoa Fiesta de la Christy Morgan; şi fettuccine cu ciuperci de la Christina Ross, această colecţie de reţete este potrivită pentru orice eveniment sau poftă.
   Cu participarea maeştrilor voştri gastronomi favoriţi şi a autorilor voştri favoriţi de cărţi de bucate, Studiul China – Colecţia de reţete a vedetelor include feluri de mâncare de la Lindsay S. Nixon, autoarea seriei de cărţi Happy Herbivore; de la Del Sroufe, autorul bestsellerului New York Times Furculiţe în loc de cuţite – Carte de bucate; de la Laura Theodore, gazda emisiunii Jazzy Vegetarian de la PBS; şi de la cercetătorul de top în nutriţie, dr. John McDougall. Toţi urmează principiile alimentare recomandate de cartea Studiul China.
   Chiar şi mai bine,
cu feluri delicioase precum burgerii din năut de la Dreena Burton; îngheţata de ciocolată cu mentă de la Heather Crosby; salata de quinoa Fiesta de la Christy Morgan; şi fettuccine cu ciuperci de la Christina Ross, această colecţie de reţete este potrivită pentru orice eveniment sau poftă.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
INFORMAȚII CARTE
data apariției:
Octombrie 2015
editura:
Adevăr Divin
colecția:
Vindecă
traducător:
Florin Pieleanu
titlu original:
The China Study All-Star Collection: Whole Food, Plant-Based Recipes from Your Favorite Vegan Chefs
ISBN:
978-606-8420-90-5
număr pagini:
288
format:
16.5x21.5
greutate:
0.485 kg
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
alte cărți de T. Colin Campbell, LeAnne Campbell