colecții
colecții

Suferinţe dispreţuite - despre alimentaţie, regimuri, alergii, intoleranţe şi multe altele

Suferinţe dispreţuite - despre alimentaţie, regimuri, alergii, intoleranţe şi multe altele

data apariției:
Noiembrie 2011
editura:
colectia:
traducător:
Doina Cojocaru
titlu original:
Les maux méprisés. Intolérances et allergies alimentaires
ISBN:
978-973-8975-43-9
număr pagini:
464
format:
13x20
greutate:
0.365 kg
4034 vizualizări
ADAUGĂ LA FAVORITE
3100 lei
/
33 72 lei
Adaugă în coș
ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
3100 lei
/
33 72 lei
ÎN STOC
Cartea se află în stocul Librăriei Eu Sunt (3 buc.)
Adaugă în coș
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: comenzi@eusunt.ro
ne poți contacta și la: 0722.298.137 / 0754.025.588 | comenzi@eusunt.ro (luni - vineri: 9:00 - 18:00)
4034 vizualizări

Livrare prin
Poșta Română

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

10.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

14.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

   Ştim cu toţii că dieteticienii au păreri total diferite. Unii recomandă regimul lactovegetarian, alţii îl resping, unii ne sfătuiesc să nu mâncăm carne, alţii resping cerealele, care pentru unii sunt singura cale de salvare, alţii nu acceptă decât alimentele crude...
   În faţa acestei lipse de unanimitate, doctorul Fontaine propune o metodă eficientă, plecând de la principiile de bază, cele ale medicinii energetice. Pentru ea, cel mai important lucru este detectarea intoleranţelor individuale. O constatare: dacă fiecare fiinţă omenească posedă un corp vibrator caracteristic şi fiecare categorie de alimente posedă propriile vibraţii. Deci, trebuie să existe o anumită armonie între ele pentru ca să se accepte reciproc.
   Această armonizare între vibraţiile subiectului şi alimente este cheia unei digestii reuşite. Eşecul ei conduce la apariţia intoleranţelor şi a alergiilor alimentare. Alergiile digestive produc o deteriorare ascunsă a imunităţii, care se află la originea nenumăratelor boli a căror adevărată provenienţă şi al căror tratament nu au fost cunoscute până acum.
   Aici alimentele sunt clasificate pe categorii, fiecare fiind purtătoarea unor vibraţii diferite şi care pot să fie sau să nu fie în acord vibrator cu subiectul.
   Cititorii fideli ai doctorului Fontaine (sunt cu sutele de mii) vor găsi în a cincea sa lucrare marea experienţă a unuia dintre cei mai renumiţi autori din domeniul medicinii neconvenţionale.
   Ştim cu toţii că dieteticienii au păreri total diferite. Unii recomandă regimul lactovegetarian, alţii îl resping, unii ne sfătuiesc să nu mâncăm carne, alţii resping cerealele, care pentru unii sunt singura cale de salvare, alţii nu acceptă decât alimentele crude...
   În faţa acestei lipse de unanimitate, doctorul Fontaine propune o metodă eficientă, plecând de la principiile de bază, cele ale medicinii energetice. Pentru ea, cel mai important lucru este detectarea intoleranţelor individuale. O constatare: dacă fiecare fiinţă omenească posedă un corp vibrator caracteristic şi fiecare categorie de alimente posedă propriile vibraţii. Deci,
trebuie să existe o anumită armonie între ele pentru ca să se accepte reciproc.
   Această armonizare între vibraţiile subiectului şi alimente este cheia unei digestii reuşite. Eşecul ei conduce la apariţia intoleranţelor şi a alergiilor alimentare. Alergiile digestive produc o deteriorare ascunsă a imunităţii, care se află la originea nenumăratelor boli a căror adevărată provenienţă şi al căror tratament nu au fost cunoscute până acum.
   Aici alimentele sunt clasificate pe categorii, fiecare fiind purtătoarea unor vibraţii diferite şi care pot să fie sau să nu fie în acord vibrator cu subiectul.
   Cititorii fideli ai doctorului Fontaine (sunt cu sutele de mii) vor găsi în a cincea sa lucrare marea experienţă a unuia dintre cei mai renumiţi autori din domeniul medicinii neconvenţionale.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
INFORMAȚII CARTE
data apariției:
Noiembrie 2011
editura:
Dharana
colecția:
Lotus
traducător:
Doina Cojocaru
titlu original:
Les maux méprisés. Intolérances et allergies alimentaires
ISBN:
978-973-8975-43-9
număr pagini:
464
format:
13x20
greutate:
0.365 kg
REVIEW-uri CLIENȚI
(0 reviews)
alte cărți din același domeniu