în perioada 13.08.2020 - 6.09.2020 ne vom bucura de vacanţă. comenzile înregistrate în această perioadă vor fi procesate începând cu 7.09.2020
x
caută
colecții
colecții

Viitorul acum - un plan pentru viaţa pe care ţi-o doreşti

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Viitorul acum - un plan pentru viaţa pe care ţi-o doreşti

    Cu toţii ne rătăcim din când în când. Credem că ştim care este direcţia bună, însă ne abatem de la calea potrivită. Este posibil să nu ştim cum să ne întoarcem la ea. Sau poate că ştim exact încotro ne îndreptăm, însă nu suntem mulţumiţi de destinaţie!
    În această carte dorim să-ţi oferim claritatea de care ai nevoie ca să-ţi creezi o viziune pentru viaţa ta - întreaga viaţă - şi să-ţi întocmeşti un plan prin care să-ţi găseşti o destinaţie mai bună. Este vorba despre a fi perfect conştient de realitatea universului
tău personal şi profesional şi, în consecinţă, despre luarea celor mai bune decizii şi despre scrierea unor poveşti mai bune prin viaţa pe care o duci.
    Viitorul acum îţi va oferi o mai bună înţelegere a posibilităţilor pe care le ai. Dacă simţi că ţi-ai pierdut echilibrul şi eşti conştient de faptul că ritmul în care îţi trăieşti viaţa este instabil; dacă te bucuri de satisfacţii semnificative pe plan profesional, dar nu vrei să-ţi neglijezi priorităţile personale; dacă doreşti să ai o mai bună concentrare, ca să reuşeşti pe plan financiar; dacă ai trecut printr-un moment tragic în plan personal şi ai devenit brusc conştient de faptul că viaţa este scurtă; dacă oricare dintre cele menţionate mai sus este adevărată, această carte este pentru tine.
    Viitorul acum îţi va pune la dispoziţie instrumentele care să te ajute să iei decizii mai bune în fiecare aspect al vieţii tale. Vestea cea bună este că avem mai mult control decât ne închipuim asupra vieţilor noastre. Fiecare zi este plină de mii de noi şanse prin care să ne schimbăm povestea vieţii.

citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Mai 2019
editura:
traducător:
Izabela Elvira Vaţe
ISBN:
978-606-38-0145-7
număr pagini:
224
format:
13x20
greutate:
0.225 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)