în perioada 13.08.2020 - 6.09.2020 ne vom bucura de vacanţă. comenzile înregistrate în această perioadă vor fi procesate începând cu 7.09.2020
x
caută
colecții
colecții

Bucătăria angelică - reţete sănătoase pentru fiinţe divine

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Bucătăria angelică - reţete sănătoase pentru fiinţe divine

   Bucătăria Angelică este un ghid de inspiraţie divină pentru prepararea unor alimente delicioase şi hrănitoare, unic în felul său, şi care foloseşte doar resurse din regatul vegetal. De la aperitive la deserturi, de la obţinerea germenilor necesari pentru prepararea unor "brânzeturi" de casă din nuci şi seminţe, această carte de reţete de inspiraţie divină vă aduce o abundenţă de alimente ispititoare şi tentante. Cartea conţine o mare varietate de reţete gătite sau ne-gătite (preparate fără foc), cu conţinut redus în grăsimi şi cu combinaţii de condimente internaţionale, cu mâncăruri ce trezesc curiozitatea, având chiar
şi o secţiune cu detalii practice de tip "cum să", referitoare la grădinăritul de bucătărie. Veţi afla că Bucătăria Angelică este totodată o carte de bucate iluminatoare, cu o grafică originală şi rugăciuni de comuniune angelică, care vă încurajează să onoraţi sacralitatea hranei prin aducerea iubirii şi atenţiei în actul preparării hranei.
   Hrana, la fel ca toată materia, este energie vibraţională. Când o consumăm, vibraţia hranei se transferă în noi ca forţă vitală a vieţii. De aceea, cu cât hrana este mai proaspătă şi mai vie, cu atât primim mai multă forţă a vieţii. Majoritatea dintre noi nu putem vedea cu ochiul liber această forţă a vieţii, dar ea poate fi măsurată prin tehnica fotografierii Kirlian. Această formă remarcabilă de electro-fotografie captează câmpul energetic din jurul lucrurilor vii, iar studii dublu-orb au dovedit că prin conştientizarea acestei forţe a vieţii se întăreşte şi amplifică şi mai mult această energie subtilă. Când voluntarii din experimentele ştiinţifice şi-au direcţionat energia lor vindecătoare în apă şi apoi această apă a fost pusă la plante, acele plante au răspuns crescând mai repede şi mai mari, devenind totodată mai rezistente la boală! Putem face acelaşi lucru cu alimentele noastre prin direcţionarea energiei iubirii în ele în timp ce pregătim mâncărurile.
   Noi rareori ne gândim să onorăm alimentele pe care le gătim sau să fim recunoscători faţă de energia nutritivă pe care ne-o oferă. Ne dorim alimente care să aibă un gust bun şi care să nu ne ia mult timp pentru a le prepara sau mânca. De aceea suntem avertizaţi că ceea ce introducem în corpurile noastre are o influenţă directă asupra sănătăţii noastre şi că putem avea mai multe beneficii mâncând mai multe alimente proaspete pe bază de vegetale. Prin urmare, ceea ce ne trebuie cu adevărat sunt mâncăruri uşor de digerat, care menţin sănătatea, simple şi delicioase, care sunt preparate cu iubire si grijă - nu numai pentru că ele vor fi servite celor pe care îi iubim (inclusiv nouă), ci şi din respect si recunoştinţă pentru hrana însăşi.
citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Martie 2014
editura:
traducător:
Maria Mălai
titlu original:
Angel Foods, Healthy Recipes for Heavenly Bodies
ISBN:
978-606-93245-6-1
număr pagini:
230
format:
21x21
greutate:
0.335 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)
alte cărți din același domeniu