în perioada 13.08.2020 - 6.09.2020 ne vom bucura de vacanţă. comenzile înregistrate în această perioadă vor fi procesate începând cu 7.09.2020
x
caută
colecții
colecții

Minciună şi manipulare

ne poți contacta și la:
0722.298.137 / 0754.025.588 (luni - vineri: 9:00 - 18:00) sau pe: [email protected]

Minciună şi manipulare

    În domeniul detectării minciunii, există o grămadă de cărţi şi de metode care promit să facă din noi nişte aşi ai perspicacităţii. Ar fi de ajuns să le urmăm sfaturile pentru a dobândi o clarviziune solidă şi a nu ne mai lăsa păcăliţi. Majoritatea acestor metode se bazează pe o idee foarte simplă: mincinoşii se trădează prin gestică şi prin atitudini. Cel care dispune de chei pentru interpretarea limbajului nonverbal ar fi astfel capabil să decodeze în mod eficient minciunile.
    O metodă simplă, accesibilă tuturor şi care conferă un avantaj net asupra celorlalţi;
o metodă lăudată cu sprijinul important al mărturiilor asupra elucidării minciunilor, ale căror consecinţe ar fi fost foarte grave; o metodă ce se pretinde serioasă şi care invocă ştiinţa pentru a-şi fundamenta credibilitatea şi respectabilitatea... Ne dorim aşa de mult să credem în ea!
    Reţetele dietelor miraculoase şi metodele de detectare a minciunii bazate pe decriptarea limbajului nonverbal sunt de obicei cel mai bine vândute în librării. Dorinţa noastră de a crede în ele le aduce un succes mereu reînnoit. Din nefericire, realitatea este mult mai prozaică: dietele fără efort şi fără nicio abţinere nu dau niciodată rezultate durabile, după cum nici comunicarea nonverbală nu este un indiciu fiabil pentru a detecta cu siguranţă minciunile. Dar cărţile care distrug un mit nu prea au succes, în general.
    Lucrarea pe care o aveţi în mână se pregăteşte să maltrateze unele dintre credinţele pe care le aveţi despre minciună. Bazându-se pe lucrări ştiinţifice ale căror referinţe sunt în întregime verificabile, ea va pune în evidenţă slăbiciunea metodelor bazate pe decodarea limbajului nonverbal, înainte de a propune tehnici mult mai eficiente.

citeşte mai mult
citeşte mai puțin

Livrare prin curier rapid în
București și zone limitrofe*

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 24 - 48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

*București, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Chitila, Dobroești, Dudu, Fundeni, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni, Pantelimon, Popești Leordeni, Pipera, Roșu, Voluntari.

Livrare prin curier rapid în
alte localități decât București

16.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 200 lei)

Termen de livrare: 24-48 ore
(în funcție de ora la care s-a lansat comanda)

livrarea se face: luni-vineri între 9-17

Livrare prin
Poșta Română

11.00 lei
(gratuit la comenzi de peste 150 lei)

Termen de livrare: 2 - 4 zile lucrătoare

cu ridicare personală de la oficiul poştal arondat adresei de livrare

data apariției:
Iulie 2019
editura:
traducător:
Alex Vlad
ISBN:
978-606-38-0291-1
număr pagini:
208
format:
13x20
greutate:
0.205 kg
Ai citit cartea?
Ce spun ceilalți cititori (0)